Medcor Pharmaceuticals

Medcor Pharmaceuticals

Sinds de oprichting in 2000, is Medcor Pharmaceuticals binnen Nederland uitgegroeid tot een betrouwbare groothandel van parallel geïmporteerde merkgeneesmiddelen. Daarnaast hebben wij in de afgelopen jaren door de exportactiviteiten een omvangrijke klantenkring weten op te bouwen in de Europese Unie.

Welke gedachte had je ervan kunnen weerhouden Dyzle af te nemen?

Wij maakten gebruik van een ander temperatuurregistratiesysteem. Vanwege de samenwerking met de Mosadex Groep  hebben wij de opdracht gekregen om over te stappen. De gehele Mosadex Groep maakt al jaren gebruik van de temperatuurbewaking en andere oplossingen van Dyzle en wij nu ook.

Wat heeft je doen besluiten om toch voor Dyzle te kiezen?

In eerste instantie dachten wij dat wij genoeg hadden aan ons vorig systeem, echter bleek na de eerste dag gebruik te maken van Dyzle dat deze oplossing veel voordelen voor ons te bieden had. Zo hadden wij enkel inzicht vanaf één vaste computer, deze stond op locatie en betekende dus dat wij vanuit huis, of na openingstijden geen inzicht meer hadden in de temperaturen. Hier kregen wij een alarm per mail en moesten wij wachten tot maandagochtend of er iemand na openingstijden en in de weekenden heen laten rijden om te zien wat er daadwerkelijk aan de hand was. Dat is nu gelukkig niet meer nodig.

Met Dyzle heeft iedereen inzicht vanaf zijn of haar smartphone, elk moment van de dag. In het geval van een alarm is direct te zien wat de melding is en kunnen wij indien nodig ingrijpen.

Wat heeft de samenwerking met Dyzle jou en je organisatie opgeleverd?

Continuïteit in het inzicht van de temperaturen. Ook besparen wij nu tijd doordat er niets meer handmatig ingevuld hoeft te worden wat wij voorheen wel deden. Alles wordt nu opgeslagen in het online Dyzle dashboard. Wij maken ook gebruik van de wekelijkse en maandelijkse rapportages.

Welke functionaliteit van Dyzle vind je het meest waardevol?

Hoe wij de alarmen kunnen afmelden en de daarbij behorende uitleg geven. Daarnaast maken wij ook veel gebruik van de Dyzle App. Hiermee heb je overal supersnel inzicht in de gegevens. Het portaal in de vorm van een App voor je smartphone is perfect.

Kun je nog andere voordelen benoemen van de samenwerking?

De functies die de SaaS oplossing biedt zoals de actuele status. Dit is een plattegrond van het bedrijf waarop alle sensoren zichtbaar zijn. Dit helpt heel goed om snel te zien waar er mogelijk een alarm is. Dyzle is makkelijk in het gebruik en erg overzichtelijk en het downloaden van grafieken vinden we erg fijn. Ook de grafieken en rapportages zijn goed leesbaar en handig in het gebruik.

Zou je de oplossingen van Dyzle aanbevelen bij je collega’s of andere relaties?

Ja, zeker. Het is makkelijk in gebruik en geeft je veel mogelijkheden om de temperatuur te monitoren.

Kun je samenvatten wat de samenwerking voor jou betekent?

Wij vinden een goede samenwerking met een partner als Dyzle zeer belangrijk. Een bedrijf zoals Dyzle heb je nodig indien je zonder zorgen temperatuurbewaking wil gebruiken in je magazijn of koelcellen.

-Sara Al-Ghafour, QA manager bij Medcor Pharmaceuticals

Meer weten over Medcor? Kijk op de website.