Temperatuurmapping

Download brochure
 • First-time-right oplevering
 • Volgens de voor jou geldende eisen
 • Duidelijk protocol en rapport
 • Heldere conclusies met onderbouwing
 • Inzicht in de Critical Control Points
 • Plaatsingsvoorstel temperatuurbewaking
Temperatuurmapping van koelkasten

Temperatuurmapping door Dyzle

Met behulp van een temperatuurstudie, ook wel temperatuurmapping genoemd, controleer je of een ruimte of object voldoet aan de eisen. Door het uitvoeren van een mapping krijg je inzicht in het temperatuurverloop van een ruimte of een object. Ook krijg je duidelijk inzicht in de hot en cold spots en andere critical control points. Het is raadzaam om met deze punten voor je temperatuurbewaking rekening te houden. Daarnaast is het voor bedrijven die medicijnen opslaan en/of transporteren van groot belang de uitkomsten tijdens een audit van een opdrachtgever of controlerende instantie snel voor handen te hebben. Een overzichtelijk en duidelijk mappingrapport is dan wel zo handig.

Waarom kiezen voor Dyzle mapping?

Ons advies? Kies voor een pragmatische en kostenbewuste oplossing. Uiteraard zorgen we er samen voor dat je keuze perfect past in je mappingstrategie.

 • Je kunt kiezen voor WHO, CEIV Pharma TCR, GxP of ISPE richtlijnen
 • Een duidelijk protocol en rapport wat iedereen begrijpt
 • Inzicht in de hot & cold spot en critical control points
 • Heldere conclusies met solide onderbouwing
 • Alle rapporten worden gereviewed door een expert

Wij mappen: magazijnen, koel/vriescellen, koel/vrieskasten, ultra low vriezers, trailers, koelwagens en incubatoren.

Temperatuurmapping vrachtwagen geconditioneerd transport

Wil jij alles weten over temperatuurmapping of temperatuurstudies? Download onze brochure vandaag nog.

Temperatuurmapping van ruimtes

Uitvoering temperatuurmapping

De plaatsing van de mappingloggers wordt uitgevoerd door onze eigen engineers. De positionering is vastgelegd in het mappingprotocol. Gedurende het aantal aanbevolen dagen zullen de mappingloggers de data verzamelen. Als dit klaar is worden de loggers weggehaald door de engineers. De loggers worden gecontroleerd en de data wordt uitgelezen. Het mappingprotocol, de data en andere relevante documentatie worden gedeeld met de opsteller van het mappingrapport. Afhankelijk van de omvang duurt het ongeveer één of twee weken om een rapport op te stellen en deze te laten reviewen. Uiteraard regelen wij alles voor je en zorgen we voor een first-time-right oplevering.

Klaar? Hoe nu verder?

Als je het mappingrapport in je handen hebt weet je zeker dat je ruimte of object geschikt is om geneesmiddelen of vaccins, op te slaan of te vervoeren. Je volgende stap is om de temperatuurbewaking te installeren. Daarom is er een plaatstingsvoorstel opgenomen in het mappingrapport. Zo weet je zeker dat je sensoren op de juiste positie gemonteerd worden. Is de temperatuurmapping in jouw situatie slechts een onderdeel van een kwalificatieproces? Ook dan kunnen wij je verder helpen. We hebben experts in huis die jou kunnen helpen bij het uitvoeren van validatieprocessen.

Installeren temperatuurbewaking na mapping

Temperatuurmapping rapport met heldere conclusies

  Hoe kunnen we u helpen?