Over ons

Over ons

Als eerste onafhankelijke energie meetbedrijf startte de organisatie van Dyzle in 2004. Op hoofdmeter niveau brachten wij het energie verbruik van grote bedrijven live in een online omgeving. Dat was voor die tijd vrij revolutionair, tegenwoordig heeft iedereen het over IoT. Onze innoverende klanten vroegen ons steeds vaker om andere parameters ook live te brengen in het Dyzle portaal.

In 2012 hebben wij het bedrijfsonderdeel voor het energie meten verkocht en zijn wij ons volledig gaan richten op temperatuurbewaking en GPS tracking. Ook parameters als; deur statussen, relatieve luchtvochtigheid, CO2, druk, PT-100 en thermokoppel brengen wij live.

Alles wat wij leveren wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dit is zeer uniek in onze branche, de meeste partijen leveren alleen de hardware of de software. Door ons bedrijfsmodel hebben wij veel grip op onze producten en de functionaliteiten. Daarbij hebben wij niet alleen oog voor de techniek maar ook voor belangrijke zaken zoals validatie.

De missie van Dyzle

Samen met klanten, leveranciers, adviesorganen en controlerende instanties willen wij, door middel van innovatieve oplossingen, een positieve bijdrage leveren aan de volksgezondheid en gaan wij verspilling van voedsel en medicijnen tegen.

Omdat temperatuur van grote invloed kan zijn op productkwaliteit is het ons streven om de hele keten van voedsel en medicijnen inzichtelijk te maken. Zo bieden wij onze gebruikers de mogelijkheden om in te grijpen wanneer dat nodig is. Niet achteraf met alle gevolgen van dien maar proactief. Uitgangspunt voor ons is om dit zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten, tegelijkertijd gaan we er samen voor zorgen dat investering rendeert.

Door een autoriteit te zijn op het gebied van ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige temperatuurbewaking kunnen wij meerwaarde leveren aan onze klanten. We willen een betrouwbare partner zijn voor onze gebruikers door continu te werken aan de doorontwikkeling van onze oplossingen en diensten.

Werken bij Dyzle

Werken bij Dyzle is met geen enkele andere werkgever te vergelijken. Je wordt uitgedaagd, je wordt geïnspireerd, je krijgt de nodige vrijheid en verantwoordelijkheden en… je bent een wezenlijk onderdeel van één van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van temperatuurbewaking in Nederland.

Ons team bestaat uit mensen met een eigen stem en geluid, maar hebben uiteindelijk hetzelfde doel en dat is de hoogst mogelijke service te bieden aan onze klanten.

Sponsoring

Dyzle hecht veel waarde aan het leveren van een positieve maatschappelijke bijdrage. Het gaat om het creëren van impact en het verbeteren van levens. We streven ernaar om een verschil te maken in verschillende gemeenschappen en om bij te dragen initiatieven die de samenleving en de gezondheidszorg als geheel ten goede komen.

Een van de manieren waarop Dyzle deze maatschappelijke betrokkenheid uitdraagt, is door diverse organisaties en instellingen helpen. Dit varieert van het sponsoren van een lokale sportvereniging tot het helpen van afdelingen van ziekenhuizen en het doneren aan goede doelen.

    Hoe kunnen we u helpen?