Over ons

DE MISSIE VAN DYZLE

Samen met klanten, leveranciers, adviesorganen en controlerende instanties willen wij, door middel van innovatieve oplossingen, een positieve bijdrage leveren aan de volksgezondheid en gaan wij verspilling van voedsel en medicijnen tegen.

Omdat temperatuur van grote invloed kan zijn op productkwaliteit is het ons streven om de hele keten van voedsel en medicijnen inzichtelijk te maken. Zo bieden wij onze gebruikers de mogelijkheden om in te grijpen wanneer dat nodig is. Niet achteraf met alle gevolgen van dien maar proactief. Uitgangspunt voor ons is om dit zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten, tegelijkertijd gaan we er samen voor zorgen dat investering rendeert.

Door een autoriteit te zijn op het gebied van ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige temperatuurbewaking kunnen wij meerwaarde leveren aan onze klanten. We willen een betrouwbare partner zijn voor onze gebruikers door continu te werken aan de doorontwikkeling van onze oplossingen en diensten.

Over ons

Als eerste onafhankelijk energie meetbedrijf startte de organisatie van Dyzle in 2004. Op hoofdmeter niveau brachten wij het energie verbruik van grote bedrijven live in een online omgeving. Dat was voor die tijd vrij revolutionair, tegenwoordig heeft iedereen het over IoT. Onze innoverende klanten vroegen ons steeds vaker om andere parameters ook live te brengen in het Dyzle portaal.

In 2012 hebben wij het bedrijfsonderdeel voor het energie meten verkocht en zijn wij ons volledig gaan richten op temperatuurbewaking en GPS tracking. Ook parameters als; deur statussen, relatieve luchtvochtigheid, CO2, druk, PT-100 en thermokoppel brengen wij live.

Alles wat wij leveren wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dit is zeer uniek in onze branche, de meeste partijen leveren alleen de hardware of de software. Door ons bedrijfsmodel hebben wij veel grip op onze producten en de functionaliteiten. Daarbij hebben wij niet alleen oog voor de techniek maar ook voor belangrijke zaken zoals validatie.

De kernwaarden van Dyzle

Voor onze klanten willen wij een partner zijn en geen leverancier. In onze ogen helpt een partner mee om een uitdaging op te lossen of een doel te behalen, een leverancier levert alleen een product. Daarnaast hoort een partner gedurende de samenwerking waarde te blijven toevoegen.

De kwaliteit van onze oplossingen is belangrijk, de ondersteuning en de samenwerking nog veel meer. Daarom zorgen wij ervoor dat onze teams alles weten over het meten van temperaturen voor de voedsel of farmaceutische branche. Ook is veel kennis in huis over de regelgeving, controlerende instanties en trends in de markt omtrent temperatuurbewaking.

We hechten veel waarde aan een open en eerlijk partnership met onze klanten. De ideeën en feedback van klanten en gebruikers maken onze oplossingen steeds beter. De ervaring die wij hebben zetten we graag in voor de gebruikers om eventuele uitdagingen pragmatisch en kostenbewust op te lossen. In ons bedrijfsmodel is het totaal niet van belang om zo veel mogelijk sensoren of kalibraties te verkopen. Daarom kunnen wij ons richten op de samenwerking en de doorontwikkeling van onze oplossingen.

Ook al lijkt de uitdaging lastig en een doel te ver weg om te behalen, er is altijd een oplossing. Is het niet op te lossen met de huidige producten of software van Dyzle? Dan passen wij deze aan of ontwikkelen wij een oplossing op maat.

    Ik wil Graag meer informatie

    Met het versturen van dit contactformulier ga je akkoord met ons privacybeleid