Apps

Speciaal voor onze gebruikers hebben we verschillende apps ontwikkeld. Zo maken wij het werken met de Dyzle temperatuurbewaking nog makkelijker.

Dyzle App

Deze app is de mobiele versie van de Dyzle temperatuurbewaking. Hierop laten we je snel de huidige status van je temperatuurbewaking zien. Heb je een alarm gekregen en niet bij een computer in de buurt? Check het dan snel in de Dyzle app en meld de alarmen direct af. Uiteraard werken we hard om nog meer functionaliteiten toe te voegen.

ThermoCheck

Met deze temperatuur app is het mogelijk om je papieren voedselveiligheid (HACCP) lijsten volledig te digitaliseren. In combinatie met de Bluetooth meetpen van Dyzle voer je alle handmatige metingen eenvoudig uit. Bij afwijkingen kun je snel kiezen uit de instelbare corrigerende maatregelen. Nooit meer een meting missen, nooit meer verloren data

ExpiryCheck

Deze temperatuur app blinkt uit door zijn eenvoud. Deze app vertelt je direct welke producten in je winkel gecontroleerd moeten worden op THT datum. Je controleert de producten in je scherm en voert simpelweg de nieuwe THT datum in. Verkoop nooit meer een product wat over de datum is.

    Ik wil Graag meer informatie

    Met het versturen van dit contactformulier ga je akkoord met ons privacybeleid