Swissport

Over Swissport

In onze farmaceutische centra in Swissport brengen we temperatuurgecontroleerde faciliteiten samen met gestandaardiseerde processen en gespecialiseerd personeel. Onze ultramoderne vrachtmagazijnen in farmaceutische hubs zoals Basel, Brussel en Frankfurt bieden geavanceerde end-to-end koeloplossingen voor farmaceutische producten. Als onderdeel van een wereldwijd partnernetwerk van door IATA CEIV Pharma gecertificeerde luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, verladers en expediteurs speelt Swissport een sleutelrol in de toeleveringsketen van temperatuurgevoelige luchtvracht. Momenteel zijn 16 van onze magazijnen gecertificeerd voor farmaceutische logistiek door IATA’s CEIV Pharma.

Wat heeft de samenwerking met Dyzle jou en je organisatie opgeleverd?

We beschikken nu over een professioneel temperatuurbewaking systeem voor de vrachtafhandeling van onze pharma klanten. Het is een duidelijk en modern web-based programma waar makkelijk mee te werken is. We kozen voor Dyzle als partner voor onze temperatuurbewaking vanwege de professionele benadering en de kwaliteit van de oplossingen. Er is op dat vlak geen enkel moment enige vorm van twijfel geweest aan onze kant.

Welke functionaliteit of eigenschap van Dyzle vind je het meest waardevol?

Het beste aan de samenwerking vinden wij de snelle en goede service. Dat stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen als dat nodig om een klant te helpen. Dat blijft natuurlijk het belangrijkste. dat we de data inzetten om klanten aan te tonen dat we goed voor hun producten zorgen.

Kun je nog een ander voordeel noemen van de oplossingen van Dyzle?

Het realtime bewaken van onze koel en ambient ruimtes helpt ons om snel actie te ondernemen mocht er temperatuur afwijkingen plaatsvinden. Zo kunnen wij borgen dat we de kwaliteit van de producten goed inzichtelijk hebben.

Zou je de oplossingen van Dyzle aanbevelen bij je klanten, collega’s of andere relaties?

Ja dat zou ik zeker! Het is een prima oplossing, het werkt makkelijk en overzichtelijk. Daarnaast is de samenwerking erg prettig.

Hoe zou jij de samenwerking met Dyzle omschrijven?

Professioneel, prettige samenwerking en goede service.

-Nils Meijer
Security manager & Quality Safety bij Swissport

Wil je meer weten over Swissport? Kijk op de website.