Temperatuurbewaking

Download brochure
 • Moderne SaaS oplossing
 • Rapportages per dag, week of maand
 • Alarmen via e-mail, IVR of App
 • Actuele status met plattegronden
 • 24/7 inzicht, waar je ook bent
 • Nooit meer dataverlies
Temperatuurbewaking sensoren voor professionals

Temperatuurbewaking voor farma professionals

Ben jij QA verantwoordelijk binnen een farmaceutische omgeving, dan heb je temperatuurbewaking voor professionals nodig. Een moderne oplossing voor temperatuurbewaking bevat de volgende onderdelen: sensoren, software en service. Zeker binnen een farmaceutische omgeving zijn deze onderdelen sterk met elkaar verbonden. De temperatuurbewaking wordt verzorgd door nauwkeurige digitale sensoren, de data is opgeslagen en inzichtelijk in de software en de service borgt dat beide zaken altijd blijven draaien. Je kunt de temperatuurbewaking van Dyzle overal gebruiken waar jouw producten ook zijn. Tijdens productie, transport, opslag of bij het uitgiftepunt. Het gebruik van gevalideerde temperatuurbewaking is verplicht wanneer je met geneesmiddelen of vaccins werkt.

Waarom Dyzle temperatuurbewaking?

Je kiest voor Dyzle als je op zoek bent naar een partner en wanneer je je temperatuurbewaking echt goed geregeld wilt hebben.

 • Online software dus geen lastige installatie.
 • Volledig digitaal en papierloos.
 • Voldoet aan alle geldende eisen en richtlijnen.
 • Standaard oplossing maar maatwerk is mogelijk
 • Samenwerken met een partner in plaats van een leverancier

Wordt gebruikt door: ziekenhuizen, apotheken, groothandels, universiteiten, producenten, laboratoriums en logistiek dienstverleners.

Dyzle Portal App sensorlijst en grafieken

Wil je alles weten over onze oplossing voor temperatuurbewaking? Lees dan snel onze brochure. Daarin staat alles wat je moet weten.

Dyzle Temperatuurbewaking hardware

Hoe werkt onze temperatuurbewaking?

Er worden digitale sensoren geplaatst in de zogenaamde koudeketen. Dat zijn bijvoorbeeld koelkasten, koelcellen, magazijnen of voertuigen. De temperatuursensoren verzamelen de gemeten waarden. De data worden via een beveiligde verbinding verzonden naar het accesspoint. Het accesspoint verzendt de data via een GPRS/UMTS netwerk naar het Dyzle EMS. Hier worden de data opgeslagen en vertaald naar leesbare data. Vervolgens is de data in te zien en te verwerken in onze SaaS oplossing. Hier kun je eenvoudig instellingen doorvoeren zoals bijvoorbeeld alarminstellingen.

Meer weten over onze sensoren?

Wat doen we na de implementatie?

Je kunt vertrouwen op onze oplossingen, ondersteuning en expertise voor temperatuurbewaking. We helpen jou met het implementeren van de beste oplossing in jouw organisatie. Dat betekent dat we samen gaan kijken naar de meest geschikte functionaliteiten en instellingen om te zorgen dat jij je doelen behaalt. Waar andere leveranciers daarna niets meer laten horen, pakken wij de draad juist op. Wij blijven in contact om je te helpen en te adviseren. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met onze support engineers als je vragen hebt. Zij hebben verstand van onze diensten en producten en de voor jou geldende regelgeving en eisen. Ook is er een uitgebreide online knowledge base beschikbaar, deze zit boordevol met tips en trucs.

Lees hoe wij samenwerken

Temperatuurbewaking sensor voor professionals Dyzle

  Ik wil Graag meer informatie

  Met het versturen van dit contactformulier ga je akkoord met ons privacybeleid