Apotheek Copenhaege

Apotheek Copenhaege

Wij zijn in 2007 geopend door DSV assurantiegroep en hebben samen met het aangrenzende gezondheidscentrum altijd onze patiënten op de eerste plaats gezet. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en willen wij die ook goed waarborgen. Zo halen wij netjes elk jaar opnieuw onze certificeringen.

Met de huidige ontwikkelingen rondom het medicijntekort willen wij voor elke patiënt genoeg tijd nemen om het beste advies en medicijn mee te geven. Al kost het ons nu een uur om te zoeken naar een alternatief, ons team regelt het graag. Veilig medicijn gebruik en een passend advies staat voorop.

Wat heeft je doen besluiten om voor Dyzle te kiezen?

Ik was op bezoek bij een collega in Schiedam en die liet mij kennis maken met Dyzle. Het systeem was erg makkelijk om mee te werken en alle sensoren waren makkelijk in één oogopslag te monitoren. Wij zijn gecertificeerd als apotheek en de temperatuurbewaking is daar geen klein onderdeel van. Door de Dyzle oplossing konden wij gedag zeggen tegen de ouderwetse loggers waarbij wij elke ochtend in de kast moesten kijken of het lichtje nog groen knipperde.

Boven alles zorgt Dyzle dat ik compleet ontzorgd ben. Ik kom makkelijk de certificering door, terwijl ik er totaal geen omkijken naar heb.

Wat heeft de samenwerking jou opgeleverd?

Het heeft ons rust en structuur gebracht. Ik kan met een gerust hart de hele week niet naar de temperatuurbewaking kijken wetende dat het geregeld wordt door de sensoren. Ik krijg netjes een alert als het niet goed gaat en zo heb ik er geen extra werk meer aan. Op deze manier hebben wij meer tijd voor onze patiënten. Gezien het medicijn- en personeelstekort is meer tijd vrijmaken voor patiënten geen overbodige luxe.

Welke eigenschappen van Dyzle spreken je aan?

Ik vind het fijn dat er jaarlijks een monteur langs komt en er proactief gehandeld wordt. Ook tijdens het servicebezoek heb ik er, op een kopje koffie na, geen omkijken naar. Ik vind daarbij de alarmen ook heel fijn werken. Ik kan zo makkelijk zien wanneer het niet goed gaat en ik kan alle alarmen zelf afmelden.

Zou je collega apothekers Dyzle aanraden?

Zeker, als je het belangrijk vindt dat de temperatuurbewaking goed en soepel verloopt zou ik Dyzle zeker op nummer 1 zetten. Ik kan oprecht geen reden bedenken waarom je als apotheker of andere zorgverlener niet voor Dyzle zou kiezen. Je koopt bij Dyzle niet alleen de sensoren, maar krijgt er ook alle hulp, handvatten en service bij die je nodig hebt.

Kun je samenvatten wat de samenwerking voor jou betekent?

Dankzij Dyzle besparen wij veel tijd, de tijd die wij nu over hebben is gericht op de patiënten.

Nico-Jan van den Heuvel | Apotheker | Apotheek Copenhaege

Meer weten over Apotheek Copenhaege? Kijk op de website.