Website en ander nieuws

18 augustus 2020

We hebben de afgelopen periode gelukkig niet stil hoeven zitten

De COVID-19 pandemie maakte dat onze klanten in de farmacie en gezondheidszorg razend druk zijn. Helaas geldt dat voor onze klanten in de horeca een stuk minder. Desondanks hebben wij onze tijd goed weten te gebruiken.

Even leek het erop dat al onze plannen in de ijskast konden. Echter hebben we ervoor gekozen om juist nu door te pakken. Wij helpen onze klanten waar we kunnen, maar geven ze de ruimte om zich te focussen op de eigen onderneming. Dat geeft ons de kans om keihard door te werken en zoveel mogelijk verbeteringen door te voeren. Zo staan wij in verbeterde vorm klaar wanneer onze klanten daar behoefte aan hebben.

Nieuw kantoor

In januari zijn wij verhuisd naar een nieuw en beter bereikbare locatie. Hier kunnen wij onze bezoekers ontvangen en evenementen voor klanten organiseren. Helaas hebben we door de bijzondere omstandigheden daar nog niet veel gebruik van kunnen maken.

Nieuwe website

Zoals je kunt zien is onze website behoorlijk onder handen genomen. Het doel van de website is met name het informeren van klanten en andere bezoekers. Uiteraard zullen we nog veel meer content gaan toevoegen en zelfs een webshop. Heb je feedback voor ons? We horen het graag.

Nieuwe huisstijl

Voor de vormgeving van de website was eigenlijk ook meteen een nieuwe huisstijl nodig. We hebben hiervoor gekozen voor de diensten van The Media Office uit Almere. Ze kennen ons immers het beste. Hieruit is een frisse moderne stijl naar voren gekomen welke perfect aansluit op de nieuwe filosofie van Dyzle. Je zult de komende tijd steeds meer zaken omgetoverd zien worden naar de nieuwe huisstijl.

Volledig nieuwe roadmap Dyzle portaal

Het paradepaardje van onze oplossing voor temperatuurbewaking is natuurlijk het online portaal. Hierin is alle verzamelde data in te zien, te analyseren en te delen. We blijven steeds meer functionaliteiten toevoegen om aan de wet- en regelgeving te blijven voldoen. Daarbij gaan we de komende periode een aantal key functionaliteiten herzien en verbeteren. Als eerste gaan we de rapportage-functionaliteiten verder ontwikkelen en daarna pakken we de alarmering aan. Dankzij de feedback van de gebruikers gaan we deze functies nog beter maken. Ook is er de komende periode speciale aandacht voor de gebruikersinterface, we gaan deze verder vereenvoudigen.

Knowledge Base

Vanaf aankomende september is de knowledge base voor Dyzle gebruikers live. Deze kennisbank, vol met tips en trucs, how-to’s en andere informatie is dan gratis beschikbaar via het portaal. Zo kunnen onze gebruikers nog meer voordeel halen uit onze oplossingen.

Clientcases

We hebben een aantal grote klanten mogen verwelkomen, hier zal je binnenkort meer over horen. Ook gaan we reeds bestaande klanten aan je voorstellen door middel van clientcases. Wij gaan daarbij ook gebruik maken van professionele videoproducties. Want als je je productkwaliteit perfect onder controle hebt, wil je dat ook delen met de wereld.

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? We horen het graag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media als je niets meer wil missen.

Bericht delen: