Medstone Fresco Farma

Medstone Fresco Farma

Het Fresco Farma team van professionals zet zich iedere dag in om producten van de beste kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren. Ook zetten we graag nét die extra stap om toegang te krijgen tot specifieke producten waar tijdelijk schaarste aan is. Om altijd de beste medicijnkeuze te maken op basis van wetenschappelijk bewijs, worden we geholpen door Medstone’s wetenschapsteam én onze unieke artificial intelligence applicatie SURUS. Zo ondersteunen we artsen, apothekers en andere zorgverleners in hun dagelijkse zoektocht naar de beste zorg voor patiënten.

Fresco Farma biedt een compleet assortiment van geneesmiddelen

Wat is er belangrijk voor Fresco Farma?

Continuïteit en betrouwbaarheid is van groot belang bij distributie van geneesmiddelen. De goederen die door Fresco Farma worden geleverd moeten uiteindelijk patiënten genezen. Daarnaast is het van belang dat de kwaliteit van de ondersteunende software aan de hoge standaard van GDP kan voldoen. Ook de samenwerking met de medewerkers van de dienstverlener is van belang, zij dienen kundig te zijn en denken bij voorkeur mee om samen tot passende oplossingen te komen.

Wat heeft je doen besluiten om voor Dyzle te kiezen?

De ervaringen tijdens introductie gesprekken, het gedegen platform, de persoonlijke aandacht en referenties van collega groothandelaren hebben ons overtuigd om te kiezen voor Dyzle.

Wat heeft de samenwerking met Dyzle jou en je organisatie opgeleverd?

In de afgelopen jaren waarin we samengewerkt hebben met Dyzle hebben we naast onze continue temperatuurmonitoring ook andere diensten afgenomen zoals een volledige mapping door experts en ook veelvuldig advies bij het oprichten van onze nieuwe groothandelslocatie en advies bij mapping in eigen beheer. Het one-stop-shop principe wat Dyzle biedt met haar oplossingen en dienstverlening maakt dat we altijd snel kunnen schakelen. Dat is mooi voor ons maar indirect ook voor onze klanten.

Welke onderdeel van de temperatuurbewaking vind je het beste?

Het uiterst intuïtieve SaaS platform van Dyzle met accurate meting en instelbare signalering, biedt voor mij de juiste tools om mijn continue temperatuurmonitoring mee uit te voeren.

Kun je nog andere voordelen benoemen van de samenwerking?

Samenwerken doe je met mensen en de medewerkers van Dyzle zijn erg goed bereikbaar, doortastend, kundig en vriendelijk. Daarnaast waardeer ik de flexibiliteit altijd ten zeerste zodra er ad hoc een mapping set nodig is om een seizoensmapping uit te kunnen voeren. Dit stelt mij in staat om mijn monitoring gedegen in te kunnen richten.

Zou je de oplossingen van Dyzle aanbevelen bij je collega’s of andere relaties?

Zonder twijfel zou ik de diensten van Dyzle aanraden aan collega’s en relaties. De kwaliteit van de dienstverlening is altijd uitmuntend en heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

Kun je samenvatten wat de samenwerking voor jou betekent?

Farmaceutische dienstverlening is gebaat bij vertrouwenswaardige en hoog kwalitatieve samenwerkingsverbanden om de continuïteit van de medicatieketen te kunnen waarborgen. Samenwerken doe je uiteindelijk ook met mensen waar je op moet kunnen vertrouwen en al deze elementen komen terug in onze samenwerking met Dyzle.

-Bernard Smals, QA manager bij Medstone Fresco Farma

Meer weten over Medstone Fresco Farma? Kijk op de website.