Zo verlies je nooit meer je temperatuurdata

2 mei 2022

Zo verlies je nooit meer je temperaturdata

‘In het verleden zijn we vaak data kwijtgeraakt. Dit is heel vervelend en zorgt bij mij voor onzekerheid. Dit wil ik vanaf nu voorkomen.’ Voorgaand lees je een veelgehoorde opmerking die ook zomaar gemaakt zou kunnen worden wanneer je praat over draadloze sensoren. In een eerder blog hebben we al eens stilgestaan bij het gevoel van gebrek aan stabiliteit dat draadloos verbinden ten onrechte bij mensen op kan roepen. Wat wij zien is dat met name de mensen die niet zo thuis zijn in deze materie, denk dan aan draadloos verbinden of de transitie naar de cloud, wat angstig zijn over deze thema’s.

Zet je angst overboord

Daarom hebben we bij Dyzle nagedacht over hoe we deze angst weg kunnen nemen, en hoe we kunnen laten zien hoe secuur en nauwkeurig omgegaan wordt met zoiets precairs als temperatuurdata. Natuurlijk zijn er volop technische middelen, wordt er allerlei relevante informatie gepubliceerd en zijn er volop back-upsystemen. Maar dat blijft nog altijd een soort van niet-concreet bewijs achter de schermen: het grootste gedeelte van wat we leveren is immers niet direct tastbaar. Waar we vanuit ons bedrijf dus heel bewust volop aandacht aan besteden is laten zien welke kwaliteiten we leveren en waar ons specialisme ligt.

“Dyzle heeft een zeer goede reputatie op het gebied van temperatuurbewaking in de farmaceutische industrie.”

Schoenmaker blijf bij je leest

Zo heb jij als lezer bijvoorbeeld veel kennis van medicijnen, de distributie daarvan, de opslag en uitgifte, de bewaarcondities en de impact die omgeving kan hebben op de betrouwbaarheid van de werking van de medicatie. Wat wij in basis doen is de beschermlaag eromheen aanbrengen. We kunnen 100 keer zeggen: wees niet bang, wij zijn de specialisten, vertrouw ons, maar dat creëert toch een soort van wc-eend effect. Maar feit is: wij zitten inmiddels 20 jaar in het vak en bij elke stap die we zetten, of dat nu gaat om temperatuurbewaking of softwareontwikkeling, zijn we ons bewust van het belang. Dat gaat over betrouwbare metingen, het niet kwijtraken van data, het volgen van de wet- en regelgeving et cetera. Je zou bijvoorbeeld deze klantverhalen kunnen lezen waarin verschillende relaties aangeven hoe zij onze oplossing succesvol inzetten. Wil je meer gevoel bij ons bedrijf krijgen, maak dan een afspraak en kijk fysiek naar wat we doen. Uiteraard komen we ook graag bij jou op locatie op bezoek om een demo-opstelling te plaatsen of advies te geven over de huidige manier waarop de temperatuur bewaakt en gemeten wordt.

Door gebruik te maken van de oplossingen van Dyzle kun je er zeker van zijn dat jouw temperatuurbewaking aan álle wet- en regelgeving voldoet en dit eenvoudig blijft voldoen. Je bent verzekerd van een partner die je helpt met temperatuurmonitoring, mapping, kalibratie en GxP-validatie en je krijgt toegang tot een grote hoeveelheid pragmatische en strategische kennis over trends en regelgeving in deze branche.

Meer weten?

Kijk op dyzle.com of mail naar info@dyzle.com. Je kunt ons ook altijd bellen voor vrijblijvend advies via: 036 523 3900

Bericht delen: