Wat wij leveren? Geruststelling in je complete koudeketen

1 augustus 2022

Als je een gemakkelijke oplossing wilt op het gebied van temperatuurbewaking voor je complete proces, dus van productie, distributie tot opslag en vervoer tot aan uitgifte door bijvoorbeeld een apotheek. Hoe regel je dat dan slim, snel en betrouwbaar? Eén ding weet je zeker: je wilt het liefst alles op één overzichtelijke plek bij elkaar, want de ervaring die je hebt met tig verschillende partijen… Dat is niet goed bevallen.

Losse loggertjes? Das geen kwaliteit

Wanneer je als QA Manager, of kwaliteitsfunctionaris, verantwoordelijk bent voor het managen van de kwaliteit, dan heb je een solide oplossing nodig voor het bewaken van de productkwaliteit. Je hebt dan niets aan temperatuurregistratie met wegwerploggers. Je hebt een moderne oplossing nodig die vlekkeloos werkt en waarbij je de ondersteuning krijgt van een betrouwbare partner.

“Samen met klanten, leveranciers, adviesorganen en controlerende instanties willen wij, door middel van innovatieve oplossingen, een positieve bijdrage leveren aan de volksgezondheid en gaan wij verspilling van medicijnen tegen”.

De blije QA manager

Wanneer we dan vanuit Dyzle met een compleet systeem komen met daarin gevalideerde oplossingen zonder ingewikkeld te installeren software, dan zien we vaak een grote glimlach op het gezicht van deze kwaliteitsfunctionaris ontstaan. En dat kunnen we ons voorstellen, want er is weinig vervelender dan zakendoen met verschillende partijen die alleen maar praten over loggers en kalibratie en die niet begrijpen dat temperatuurbewaking jou juist moet helpen bij het borgen van processen. Je zult ook zien dat als je een leveranciers audit uitvoert bij deze partijen, zij geen idee hebben van de eisen die jij stelt. Bovendien is het praktisch om álles onder één dak te hebben, want dat scheelt je ook een enorme administratieve rompslomp.

Wat wij leveren? Geruststelling in je complete koudeketen

‘Bij Dyzle leveren we eigenlijk vooral de geruststelling dat je hele koudeketen in één en dezelfde online tool volledig inzichtelijk is’, aldus Danny Holthaus, commercieel directeur bij het bedrijf. ‘Omdat we zowel onze eigen hardware als software zelf ontwerpen, zijn we in staat om snel in te spelen op de ontwikkelingen in de markt en en aanscherping van de eisen. Om dat goed te doen leggen we ook ons oor te luister bij onze klanten: wat willen zij? Tegen welke problemen lopen zij aan? Er zijn immers zóveel verschillende processen die allemaal om hun eigen oplossing vragen. Ik zeg weleens gekscherend: wij kunnen elke gewenste omgeving bouwen voor onze klanten. Als morgen iemand zijn Dyzle-omgeving blauw wil hebben, dan bouwen wij die omgeving blauw’, lacht Danny.

Zekerheid en vertrouwen: that’s all

Uiteindelijk draait alles om zekerheid. En om vertrouwen dat de partij waar je zaken mee doet het goed voor elkaar heeft. Dat brengt veel rust in je bedrijf en wanneer je deze baseline eenmaal op orde hebt, kun je gaan bouwen en vooruit gaan werken. Herken je dat gevoel? Dat je eindelijk eens wilt stoppen met spreekwoordelijke brandjes blussen en vooral wilt werken vanuit visie en strategie? Precies. Dát idee dus. Stap uit de waan van alledag (Daar is een logger stuk. En die loggers moeten nog gekalibreerd worden. Waar staan onze data eigenlijk? Is er een back-up? … enzovoort. Regel het goed. Regel het Dyzle.

Bericht delen: