Waarom je temperatuurbewaking wil en geen registratie…

27 januari 2022

Waarom je temperatuurbewaking wil en geen registratie

Temperatuurbewaking of -registratie? Het blijft een terugkerend dilemma voor hen die serieus met hun vak bezig zijn. Want, natuurlijk: registreren alleen is gemakkelijk. Dan ben je met een paar loggers immers al een heel eind. Maar wanneer je, en dat is niet echt een keuze meer anno nu, je vak goed wil blijven uitoefenen, dan kun je niet anders dan kiezen voor serieuze bewaking. Temperatuurbewaking is een nauwkeurig sensornetwerk dat realtime informatie doorgeeft over bewaarcondities van temperatuurgevoelige producten. Temperatuurbewaking dient dus niet verward te worden met temperatuurregistratie, waarbij je de informatie achteraf zelf aanlevert mits je in actie komt. Je kunt temperatuurbewaking overal gebruiken, waar je producten zich ook bevinden. En dat tijdens productie, transport, opslag of in de winkel.

Lever ook een belangrijke bijdrage

Wij geloven dat innovatieve technologie een belangrijke bijdrage kan leveren aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Als je grip hebt op de kwaliteit van je product, bespaar je tijd en heb je aanzienlijk minder zorgen. Als klap op de vuurpijl lever je ook nog een positieve bijdrage aan de volksgezondheid en ga je verspilling van geneesmiddelen en vaccins tegen. Wanneer we praten over realtime data die je controle geeft, dan ontvang je dit standaard vanuit Dyzle:

  • Actuele status op plattegrond van jouw bedrijf.
  • Geen papieren lijsten en nooit meer dataverlies.
  • Automatisch rapportages ontvangen via e-mail.
  • Alarmen ontvangen via mail, SMS of IVR.
  • Routes en grafiek (trend) analyses.
  • API-koppelingen met TMS of WMS.

Innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossing

Door een innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor temperatuurbewaking te leveren, helpen wij organisaties eenvoudig te voldoen aan wet- en regelgeving en fouten en gedoe te voorkomen. Maar wij geloven ook in de kracht van een goede samenwerking. Door heel goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten, komen we altijd tot de juiste oplossing.

Hecht team

Ons hechte team bestaat uit zo ’n twintig heel pragmatische mannen en vrouwen. Wij maken slim gebruik van de kennis en ervaring die er al binnen ons team aanwezig is, maar dagen elkaar ook voortdurend uit onszelf te verbeteren. Alles wat we doen moet nuttig zijn voor onze klanten en bijdragen aan hun klantbeleving. Wij bieden een totaaloplossing en onze mensen zijn onderdeel van die oplossing. Wij zijn dan ook geen leverancier, wij zijn een echte partner. Een betrouwbare partner die met elke klant opnieuw het proces doorloopt en zorgt voor de best passende oplossing.

Dataverlies en papierwerk behoren tot het verleden

Ons in eigen beheer ontwikkelde oplossingen geven realtime inzicht in de temperatuurbewaking van onder meer groothandels, ziekenhuizen, logistieke dienstverleners, laboratoria en apotheken, waar ook ter wereld. Ons slimme online portaal en bijbehorend innovatief en draadloos sensornetwerk maken dat dataverlies en papierwerk tot het verleden behoren. Zo voldoe je niet alleen aan de eisen van vandaag, maar ben je ook klaar voor morgen.

Neem contact op

Wil je meer weten over dit belangrijke onderwerp weten of even overleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.

Bericht delen: