Support Medewerker

Wie is Dyzle?

Wij geloven dat onze innovatieve diensten en oplossingen een belangrijke bijdrage kan leveren aan de veiligheid van medicijnen en vaccins. Onze temperatuurbewaking geeft realtime inzicht in de bewaarcondities van farmaceutische producten bij ziekenhuizen, producenten, laboratoria, groothandelaren, apotheken en logistiek dienstverleners, waar ook ter wereld. Ook leveren wij diensten als temperatuurmapping, validatie en kalibratie aan onze klanten. Wij zijn hiermee marktleider in ons segment en helpen farmaceutische bedrijven om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Wat ga je doen als Support Medewerker bij Dyzle?

Als support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en gebruikers. Als zij een vraag hebben dan help jij ze om tot een oplossing te komen, of dit nou een gebruikersvraag is, een serviceverzoek of een uitbreiding van onze dienstverlening. Je hebt daarmee direct impact op de klanttevredenheid en daarom is deze functie zo belangrijk.

Ook zorg je er samen met onze service engineers voor dat zij hun spullen hebben om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. Daarnaast hou je contact met de receptie, verzorg je het bezoek van gasten en het ontvangen en versturen van pakketten.

Wij willen ons continu verbeteren en jouw input is hierin erg belangrijk.

Het allerbelangrijkste is dat je bij Dyzle kan gaan doen wat jij leuk vindt! Jouw functie biedt veel ruimte voor eigen inbreng. Wij staan altijd open voor ideeën en doorgroeien binnen de organisatie is mogelijk.

Wat ga je krijgen van Dyzle?

Naast een groep leuke collega’s, informele werksfeer, genoeg gratis parkeergelegenheid bij het werk, een ruime, modern ingerichte werkplek met uitzicht en veel variatie in je werkzaamheden biedt Dyzle nog veel meer om jou over de streep te trekken:

  • Een fulltime startsalaris tot € 3.500 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer;
  • Collectieve pensioenverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Vaste werkplek in Almere, gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk;
  • Laptop en telefoon die ook privé gebruikt mogen worden.

Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat onze medewerkers ervoor zorgen dat wij succesvol kunnen zijn, heeft het onze voorkeur om na een (kort) tijdelijk dienstverband een langdurige relatie met elkaar aan te gaan!

Wat verwacht Dyzle van mij?

Dat is een goede vraag! Wij hebben geen specifieke opleidingseisen, maar we verwachten een MBO werk- en denkniveau. Wij hopen dat je communicatief vaardig bent en een klantgerichte instelling hebt. Je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van afwisseling. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels.

Denk jij dat Dyzle een goede match is met jou? Neem dan contact op met Niels Luiten op 036 523 39 00 of mail hem op werken@dyzle.com voor het maken van een afspraak.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Hoe kunnen we u helpen?