Support Medewerker

Wie is Dyzle?

Wij geloven dat innovatieve technologie een belangrijke bijdrage kan leveren aan de veiligheid van voedsel, medicijnen en vaccins. Onze zelfontwikkelde totaaloplossingen geven realtime inzicht in de temperatuur-bewaking van warehouses, voertuigen, koelingen of winkels, waar ook ter wereld. Wij zijn hiermee marktleider in ons segment en helpen organisaties eenvoudig te voldoen aan wet- en regelgeving.

Wat ga je doen als Support Medewerker bij Dyzle?

Als support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en gebruikers. Als zij een vraag hebben dan help jij ze om tot een oplossing te komen, of dit nou een gebruikersvraag is, een storingsmelding of een uitbreiding van onze dienstverlening.

Daarnaast zorg jij er samen met je collega’s voor dat de werkzaamheden bij onze klanten snel en first-time-right worden uitgevoerd. Hierbij maak jij de vertaalslag van de uit te voeren werkzaamheden, zorg je dat alle benodigde informatie en producten beschikbaar zijn en verzorg je de communicatie met onze klanten over de planning.

Maar het allerbelangrijkste is dat je bij Dyzle kan gaan doen wat jij leuk vindt! Jouw functie biedt veel ruimte voor eigen inbreng. Wij staan altijd open voor ideeën en doorgroeien binnen de organisatie is mogelijk.

Wat ga je krijgen van Dyzle?

Naast een groep leuke collega’s, informele werksfeer, genoeg gratis parkeergelegenheid bij het werk, een ruime, modern ingerichte werkplek met uitzicht en veel variatie in je werkzaamheden biedt Dyzle nog veel meer om jou over de streep te trekken:

  • Een fulltime startsalaris van € 2.400 tot € 2.800 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Collectieve pensioenverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Vaste werkplek in Almere, gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk;
  • Laptop die ook privé gebruikt mag worden

Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat onze medewerkers ervoor zorgen dat wij succesvol kunnen zijn, heeft het onze voorkeur om na een (kort) tijdelijk dienstverband een langdurige relatie met elkaar aan te gaan!

Wat verwacht Dyzle van mij?

Dat is een goede vraag! Wij hebben geen specifieke opleidingseisen, maar we verwachten een MBO werk- en denkniveau. Wij hopen dat je communicatief vaardig bent en een klantgerichte instelling hebt. Je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van afwisseling. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels en bent, bij voorkeur, fulltime beschikbaar.

Denk jij dat Dyzle een goede match is met jou? Neem dan contact op met Harjot Selopal op 036 523 39 00 of mail hem op werken@dyzle.com voor het maken van een afspraak.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Ik wil Graag meer informatie

    Met het versturen van dit contactformulier ga je akkoord met ons privacybeleid