Servicemonteur

Wie is Dyzle?

Wij geloven dat onze innovatieve diensten en oplossingen een belangrijke bijdrage kan leveren aan de veiligheid van medicijnen en vaccins. Onze temperatuurbewaking geeft realtime inzicht in de bewaarcondities van farmaceutische producten bij ziekenhuizen, producenten, laboratoria, groothandelaren, apotheken en logistiek dienstverleners, waar ook ter wereld. Ook leveren wij diensten als temperatuurmapping, validatie en kalibratie aan onze klanten. Wij zijn hiermee marktleider in ons segment en helpen farmaceutische bedrijven om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Wat ga je doen als Servicemonteur bij Dyzle?

Als Servicemonteur ben jij degene die altijd weer een glimlach op het gezicht van onze klanten tovert. Je zorgt er tenslotte voor dat de service en onderhoudswerkzaamheden first-time right worden uitgevoerd. Na de inwerkperiode ga je zelfstandig op pad. Je doet dit nooit alleen, mocht het nodig zijn is er altijd een collega bereikbaar die je kan voorzien van tips en trucs bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

Daarnaast help je de klanten met eventuele vragen over onze oplossingen en je adviseert ze over bijvoorbeeld instellingen van hun apparatuur. Wat je niet gaat doen bij Dyzle is storingsdiensten werken!

Maar het allerbelangrijkste is dat je bij Dyzle kan gaan doen wat jij leuk vindt! Jouw functie biedt veel ruimte voor eigen inbreng. Wij staan altijd open voor ideeën en doorgroeien binnen de organisatie is mogelijk.

Wat ga je krijgen van Dyzle?

Naast een groep leuke collega’s, informele werksfeer, genoeg gratis parkeergelegenheid bij het werk, een ruime, modern ingerichte werkplek met uitzicht en veel zelfstandigheid in je werkzaamheden biedt Dyzle nog veel meer om jou over de streep te trekken:

  • Een fulltime salaris van maximaal € 3.500 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Collectieve pensioenverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Laptop, telefoon en bedrijfswagen die ook privé gebruikt mag worden;
  • Bedrijfskleding en het benodigde gereedschap om de functie uit te kunnen voeren;
  • Standplaats Almere, totale werkveld is Nederland en mogelijk de directie buurlanden;
  • Elke vrijdagmiddag samen met je collega’s de week afsluiten met een drankje en een hapje;
  • Leuke uitjes, verjaardagen en jubileums samen met je collega’s vieren.

Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat onze medewerkers ervoor zorgen dat wij succesvol kunnen zijn, heeft het onze voorkeur om na een (kort) tijdelijk dienstverband een langdurige relatie met elkaar aan te gaan!

Wat verwacht Dyzle van mij?

Dat is een goede vraag! Wij hebben geen specifieke opleidingseisen, maar we verwachten een MBO werk- en denkniveau en dat je in bezit bent van rijbewijs B. Wij gaan ervan uit dat je technisch vaardig bent en van de zelfstandigheid in de functie houdt. Wij hopen dat je communicatief vaardig bent en een klantgerichte instelling hebt. Je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van afwisseling. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels en bent, bij voorkeur, fulltime beschikbaar. Als je al in bezit bent van VOL VCA en een hoogwerker certificaat is dit mooi meegenomen.

Denk jij dat Dyzle een goede match is met jou? Neem dan contact op met Harjot Singh op 036 523 39 00 of mail hem op werken@dyzle.com voor het maken van een afspraak.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Hoe kunnen we u helpen?