Business Development Manager

Wie is Dyzle?

Wij geloven dat onze innovatieve diensten en oplossingen een belangrijke bijdrage kan leveren aan de veiligheid van medicijnen en vaccins. Onze temperatuurbewaking geeft realtime inzicht in de bewaarcondities van farmaceutische producten bij ziekenhuizen, producenten, laboratoria, groothandelaren, apotheken en logistiek dienstverleners, waar ook ter wereld. Ook leveren wij diensten als temperatuurmapping, validatie en kalibratie aan onze klanten. Wij zijn hiermee marktleider in ons segment en helpen farmaceutische bedrijven om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Wat ga je doen als Business Development Manager bij Dyzle?

Als Business Development Manager ben jij het gezicht van Dyzle, onze evangelist in de markt. Je legt via verschillende kanalen contacten met onze doelgroep. Daarmee bouw je een netwerk van ambassadeurs en beslissers op. Jij zorgt dat je het als eerste weet wanneer er een opportunity ontstaat bij een van onze leads. Door jouw manier van adviserend verkopen zien zij jou als autoriteit in de markt en heb je een streepje voor op onze concurrenten. Jij zorgt ervoor dat de uitvraag van onze klant helder is. Samen met het salesteam bepaal je welke configuratie van onze diensten en producten de beste oplossing biedt voor de klant. Uiteraard maak jij de deal en borg je dat alle betrokken partijen tevreden zijn en blijven.

Ook houd je je ogen open voor interessante of strategische samenwerkingen. Je beheert deze in nauwe samenwerking met de commercieel directeur. Wij staan altijd open voor ideeën en doorgroeien binnen de organisatie is goed mogelijk.

Wat ga je krijgen van Dyzle?

Naast een groep leuke collega’s, informele werksfeer, genoeg gratis parkeergelegenheid bij het werk, een ruime, modern ingerichte werkplek met uitzicht en een veelzijdige functie, biedt Dyzle nog veel meer om jou over de streep te trekken:

  • Een fulltime startsalaris van € 4.500 tot € 5.500 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een riante bonusregeling voor het aansluiten van nieuwe klanten;
  • Collectieve pensioenverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Laptop en telefoon die ook privé gebruikt mogen worden;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Standplaats Almere, werkomgeving Nederland en directe buurlanden.

Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat onze medewerkers ervoor zorgen dat wij succesvol kunnen zijn, heeft het onze voorkeur om na een (kort) tijdelijk dienstverband een langdurige relatie met elkaar aan te gaan!

Wat verwacht Dyzle van mij?

Dat is een goede vraag! Wij hebben geen specifieke opleidingseisen, maar we verwachten een HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring in een commerciële functie van vergelijkbaar niveau. Hierbij is het mooi meegenomen als je aantoonbare ervaring hebt in adviserend verkopen in de farmaceutische sector. Je kan zelfstandig functioneren in een klein team en hebt ervaring met verschillende tools voor CRM en leadgeneratie. Om het bezoeken van klanten mogelijk te maken is het handig als je in het bezit bent van rijbewijs B. Wij gaan ervan uit dat je communicatief vaardig bent en een klantgerichte instelling hebt. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels, je kunt je aardig redden in het Duits en bent, bij voorkeur, fulltime beschikbaar.

Denk jij dat Dyzle een goede match is met jou? Neem dan contact op met Danny Holthaus op 036 523 39 00 of mail hem op werken@dyzle.com voor het maken van een afspraak.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Hoe kunnen we u helpen?