Accountmanager

Wie is Dyzle?

Wij geloven dat innovatieve technologie een belangrijke bijdrage kan leveren aan de veiligheid van voedsel, medicijnen en vaccins. Onze zelfontwikkelde totaaloplossingen geven realtime inzicht in de temperatuur-bewaking van warehouses, voertuigen, koelingen of winkels, waar ook ter wereld. Wij zijn hiermee marktleider in ons segment en helpen organisaties eenvoudig te voldoen aan wet- en regelgeving.

Wat ga je doen als Accountmanager bij Dyzle?

Als Accountmanager ben jij de spreekbuis van Dyzle, onze evangelist in de markt. Je weet precies hoe onze oplossingen in te zetten zijn om de doelen van de klant te behalen. Je bent bekend met de politiek die komt kijken bij complexere deals met meerdere DMU’s. Samen met jouw klant kader je de uitdagingen af en help je ze met de implementatie in hun organisatie.

Uiteraard moeten er ook deals gemaakt worden, hiervoor leg je bezoeken af en ben je aan het netwerken op borrels en beurzen. Ook ben je onderdeel van de bedrijfskring farma waarvoor je netwerkevenementen bezoekt en seminars bijwoont.

Daarnaast lever je de input voor de product manager om onze oplossingen steeds verder te verbeteren. Dit geeft jou vervolgens de tools om onze dienstverlening aan jouw klanten uit te kunnen breiden, een win-win situatie!

Maar het allerbelangrijkste is dat je bij Dyzle kan gaan doen wat jij leuk vindt! Jouw functie biedt veel ruimte voor eigen inbreng. Wij staan altijd open voor ideeën en doorgroeien binnen de organisatie is mogelijk.

Wat ga je krijgen van Dyzle?

Naast een groep leuke collega’s, informele werksfeer, genoeg gratis parkeergelegenheid bij het werk, een ruime, modern ingerichte werkplek met uitzicht en veelzijdige functie Dyzle nog veel meer om jou over de streep te trekken:

  • Een fulltime startsalaris van € 3.600 tot € 4.200 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een riante bonusregeling voor het behalen van nieuwe omzet;
  • Collectieve pensioenverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Laptop, telefoon en leaseauto die ook privé gebruikt mogen worden;
  • Standplaats Almere, totale werkveld is Nederland en mogelijk de directie buurlanden.

Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat onze medewerkers ervoor zorgen dat wij succesvol kunnen zijn, heeft het onze voorkeur om na een (kort) tijdelijk dienstverband een langdurige relatie met elkaar aan te gaan!

Wat verwacht Dyzle van mij?

Dat is een goede vraag! Wij hebben geen specifieke opleidingseisen, maar we verwachten een HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring in een commerciële functie van vergelijkbaar niveau. Hierbij is het mooi meegenomen als je aantoonbare ervaring hebt in adviserend verkopen in de farmaceutische sector. Je kan zelfstandig functioneren in een klein team en hebt ervaring met verschillende tools voor CRM en leadgeneratie. Om het bezoeken van klanten mogelijk te maken is het handig als je in het bezit bent van rijbewijs B. Wij gaan ervan uit dat je communicatief vaardig bent en een klantgerichte instelling hebt. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels, je kunt je aardig redden in het Duits en bent, bij voorkeur, fulltime beschikbaar.

Denk jij dat Dyzle een goede match is met jou? Neem dan contact op met Danny Holthaus op 036 523 39 00 of mail hem op werken@dyzle.com voor het maken van een afspraak.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Hoe kunnen we u helpen?