Hoe blijf ik up to date?

13 maart 2023

Up to date blijven met Dyzle

Ik verzuip in alle nieuwe wet- en regelgeving. Hoe blijf ik up to date?

Alleen ga je sneller. Maar samen kom je verder. Dat weten we allemaal. En toch zie je vaak dat bedrijven, ook apothekers, ziekenhuizen of zij in de logistieke sector, té lang zelf tijd en energie verliezen aan zaken die niet tot hun kernactiviteiten behoren. Het gevolg? Er heerst frustratie op de werkvloer, er lekt energie weg en de kwaliteit van het geleverde werk voldoet niet aan de normen in de markt. Logisch ook, want alles wat niet tot je core business behoort zou je beter kunnen uitbesteden. Dus hoe blijf je up to date? Durf taken uit te besteden!

Het nut van betrokken partners

En omdat op een goede manier vorm te kunnen geven is het noodzakelijk dat je je omringt met partners. Partners zijn nadrukkelijk andere partijen dan partijen die zich puur als leverancier opstellen. Betrokken partners zijn beter op de hoogte van geldende richtlijnen, trends en toekomstige richtlijnen. Ook zullen zij deze kennis graag met je delen. Van zo’n samenwerking kun je niet alleen leren: je kunt ook gezamenlijk inzetten op verbetering. Zeker op het gebied van temperatuurbewaking kun je door je kennisniveau op peil te houden processen vereenvoudigen en dus kosten besparen. Een kennispartner voegt ontzettend veel waarde toe aan je organisatie.

Risicospreiding door vermindering van afhankelijkheid

Een ander aspect dat met de keuze voor een goede partner samenhangt is het spreiden van je ondernemersrisico’s. Door het inzetten van meerdere partijen verminder je je afhankelijkheid. Dan heeft het bijvoorbeeld ook direct minder impact wanneer sleutelfiguren van de QA-afdeling je organisatie verlaten. Een goede partner is een waardevol verlengstuk van je organisatie, vult kennis aan waar nodig én borgt eventuele gaten in het kennisniveau.

Kies voor een positieve boost

Los van de kwalitatieve toevoeging van een dergelijk partnerschap, geeft het ook een boost aan de sfeer binnen je bedrijf. Want er is weinig mooier dan samenwerken met gedreven partners die niet alleen kennis van zaken hebben, maar ook zin in hun taak.

Waarom kiezen voor Dyzle?

Je kiest voor Dyzle als je de borging van je kwaliteitsmanagement snel en goed geregeld wilt hebben. Daarvoor wil je samenwerken met een partner die precies begrijpt wat jouw doel is. Eén partij die jou met een groot scala aan diensten en producten kan ondersteunen, wanneer jij dat wilt. De oplossing die wij samen kiezen moet perfect passen binnen jouw bedrijfsprocessen. Daarnaast wil je dat Dyzle tijdens de samenwerking waarde blijft toevoegen. Dat zit gelukkig in ons DNA. Onze kernwaarden daarbij zijn doelgericht, pragmatisch en betrouwbaar.

Bericht delen: