Temperatuurbewaking farma

1 augustus 2022

Temperatuurbewaking farma

Als je met medicijnen of medische hulpmiddelen werkt dan ben je bekend met temperatuurbewaking in de farma. Je weet je dat de regelgeving en audits steeds strenger worden. Jouw klanten en controlerende instanties zullen je steeds vaker vragen aantoonbaar te voldoen aan GDP/GMP of de MDR. Een belangrijk onderdeel van de huidige regels is dat je kunt bewijzen dat je risico’s hebt uitgesloten of ondervangen. Dat kan op het gebied van temperatuurbewaking of -registratie lastig zijn. Ook heeft het borgen, controleren en valideren van jouw processen omtrent deze eisen impact op je bedrijfsvoering, stel je voor dat je een batch niet kunt vrijgeven omdat je data mist. Gelukkig zijn wij er voor je en hebben we slimme en bewezen oplossingen om je daarbij te helpen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je zonder al te veel moeite volledig kunt voldoen aan de eisen van vandaag én morgen.

Hoe werkt Dyzle?

We beginnen door samen te kijken naar wat er daadwerkelijk nodig is om jouw doelen te behalen. Welke kennis en informatie is er al in huis en wat kan Dyzle inbrengen. We opteren altijd voor de meeste pragmatische en kostenbewuste oplossingen die ons helpen het doel te behalen. Het past niet in de filosofie van Dyzle om zoveel mogelijk temperatuursensoren of kalibraties te verkopen. Uiteraard kiezen we er wel altijd voor om alles volledig volgens wet- en regelgeving in te richten. Onze klanten staan voor kwaliteit en verwachten dat ook van hun partner, wij nemen geen shortcuts.

Ons doel is om een klant een oplossing voor temperatuurbewaking te geven welke volledig ondersteunend is aan de interne processen en audit proof is voor welke partij dan ook. Daarbij is het streven om dit zo eenvoudig en leuk als mogelijk te maken en waar kan papierloos.

“Samen met klanten, leveranciers, adviesorganen en controlerende instanties willen wij, door middel van innovatieve oplossingen, een positieve bijdrage leveren aan de volksgezondheid en gaan wij verspilling van medicijnen tegen”.

Dit is ons stappenplan

Volg onze route om je temperatuurbewaking te valideren

Creëren

Samen creëren we een plan om de dataverzameling te starten. Dat begint natuurlijk met het plaatsen van sensoren en het verkrijgen van inzicht.

Controleren

We controleren de verzamelde data of analyseren de mapping. Zo weet je precies waar de sensoren geplaatst moeten worden.

Valideren

Met onze GxP documentatie valideren wij de oplossing voor temperatuurbewaking. Daarnaast bewaken we samen de gevalideerde status ervan.

Rapporteren

De gevalideerde temperatuurdata kun je nu eenvoudig delen met klanten, opdrachtgevers, QA afdeling of controlerende instanties.

Van onderzoek tot aan de last-file

Al ruim 10 jaar helpen wij klanten met innovatieve temperatuurbewaking. Zij helpen ons weer door onze oplossingen steeds verder te verbeteren. Dyzle is hierin uniek, wij ontwikkelen en produceren de oplossingen volledig in eigen beheer. Daardoor hebben wij grip op alle aspecten, van kwaliteit tot functionaliteit. Juist deze vrijheid uit zich in de veelzijdige toepassingen die mogelijk zijn met onze temperatuursensoren.

Vanaf productie tot inname, wij kunnen de bewaarcondities van de medicijnen gedurende dit hele traject in kaart brengen. Onze oplossingen zijn onder meer geschikt voor: Onderzoeksinstellingen, producenten, logistiek dienstverleners, groothandels, apotheken, last mile transporteurs. Al deze type bedrijven kunnen gebruik maken van één en dezelfde oplossing. Alles is inzichtelijk en instelbaar in het online Dyzle portaal, 24/7 waar je ook bent. Zonder lastige software installatie of IT apparatuur, gewoon via je favoriete browser.

De voordelen van werken met Dyzle?

Door gebruik te maken van de oplossingen van Dyzle kan je als bedrijf profiteren van enorm veel voordelen. Zo ben je er zeker van dat je aan alle wet- en regelgeving voldoet en ook eenvoudig blijft voldoen. Je krijgt er een partner bij die je kan helpen met temperatuurbewaking, mapping en validatie. Je krijgt toegang tot een grote hoeveelheid pragmatische kennis over trends en regelgeving in deze branche. Dyzle heeft een zeer goede reputatie op het gebied van temperatuurbewaking in de farma branche, maak daar dus gebruik van.

Wij hebben een aantal situaties voor je verzameld waar onze diensten en oplossingen perfect bij aansluiten:

  • Aanvraag groothandelsvergunning bij IGJ
  • Als je een nieuw object in gebruikt neemt voor farma opslag
  • Als je temperatuurbewaking gevalideerd moet zijn
  • Wanneer je steeds data kwijtraakt van je huidige temperatuurregistratie
  • Wanneer een klant vraagt om functionaliteiten die je huidige leverancier niet kan bieden
  • Als je een klant wil binnenhalen die een goede oplossing eist
  • Jouw organisatie heeft meerdere vestigingen en je wil inzicht vanuit één oplossing

Onze diensten zijn speciaal gemaakt voor mensen
die alleen het beste willen!

Naar welke oplossing ben jij op zoek?

Temperatuurbewaking

De beste oplossing met een innovatief online portaal. Een slim sensornetwerk van digitale sensoren zorgen voor een optimale werking. Nooit meer dataverlies en geen papierwerk meer nodig. Kies nu voor Dyzle als jouw partner.

Temperatuur mapping

Wil je een nieuwe ruimte in gebruik nemen of heb je een ruimte aangepast voor de opslag van farmaceutische producten? Vraag Dyzle om de ruimte voor je te mappen. Wij leveren een rapport op waar je wél wat mee kunt.

Validatie

Je temperatuurbewaking valideren volgens de richtlijnen van de GDP? Geen enkel probleem. Met het Dyzle GxP abonnement kun je niet alleen eenvoudig valideren, we zorgen er samen voor dat onze oplossing ook gevalideerd blijft.

Bericht delen: