Temperatuurbewaking voor apotheken

25 januari 2023

Temperatuurbewaking apotheken

Zó voldoe je als apotheker moeiteloos aan de eisen met je temperatuurbewaking

Weet je het nog, de uitdagingen die we in ons vorige blog beschreven hebben? We legden uit dat je als apotheker moet voldoen aan een norm waarin niet duidelijk beschreven staat wáár je dan precies aan moet voldoen. Apothekers zéggen ook dat ze voldoen, maar ze kunnen dit niet altijd aantonen. En als je dan ook nog naar een norm verwijst die ook niet duidelijk is, dan wordt het lastig! Gelukkig sta je er niet alleen voor. In dit blog vertellen wij je graag hoe temperatuurbewaking voor apotheken eenvoudig ingericht kan worden.

Dyzle helpt:

  • Apotheken een oplossing voor temperatuurbewaking die wel voldoet te implementeren.
  • Om de verspilling van geneesmiddelen tegen te gaan. (Weggooien omdat de bewaar condities onbekend zijn/waren).
  • De patiënt te verzekeren dat geneesmiddelen goed zijn als ze deze meekrijgen. (Nu hebben veel apotheken geen realtime inzicht, ze weten door het gebruik van temperatuurloggers pas achteraf wat de bewaarcondities waren).
  • De apotheek om bij een inspectie van de IGJ alles voor elkaar te hebben zodat men geen opmerkingen krijgt.

Zó voldoe je als apotheker wel aan de állerhoogste eisen

De temperatuurbewaking van Dyzle is uitermate geschikt voor apotheken. Het is niet voor niets dat groothandels en apotheken in binnen- en buitenland al ruim 15 jaar vertrouwen op Dyzle. Over werkelijk élk aspect van de temperatuurbewaking is nagedacht. De software, de sensoren, de positionering en de gebruikerservaring. Dat is ook niet zo moeilijk want Dyzle maakt alles zelf, in tegenstelling tot andere leveranciers. Daardoor hebben wij veel grip op de kwaliteit en de functionaliteiten van onze temperatuurbewaking. Dat moet ook wel want ziekenhuizen, producenten en onderzoekinstellingen stellen de hoogste eisen aan Dyzle.

Ontvang gratis onze brochure over temperatuurbewaking. 

Dyzle neemt 100% verantwoordelijkheid

De temperatuurbewaking voldoet aan alle eisen en richtlijnen zoals GDP en GMP. En het mooiste is, je hoeft zelf helemaal niets te doen. In geen geval is er sprake van het installeren van software of het regelen van een internetverbinding. Van begin tot eind, alles wordt voor je geregeld en de verantwoordelijkheid voor de werking nemen wij. Zo hoef je zelf niets te regelen voor wat betreft verbindingen of software installatie. Een leverancier durft dat niet zo hard te zeggen, een partner wel!

Kalibratie of validatie?

De sensoren van Dyzle hoef je niet ieder jaar te kalibreren. Ook het valideren van de temperatuurbewaking is voor jou als apotheker geregeld. In heldere statements leggen wij uit hoe we dat doen en borgen. Zo kun je goedkoop en snel voldoen aan de eisen van vandaag en morgen. Het uitvoeren van zoveel mogelijk kalibraties is absoluut geen verdienmodel van Dyzle. Het kalibreren van digitale en nauwkeurige sensoren behoort tot het verleden. Even verder praten? Dat kan, we horen graag van je!

Bericht delen: