Temperatuur meten met je smartphone

Meten met je smartphone dankzij Dyzle.

Dit artikel gaat over temperatuur meten met je smartphone. We leggen je graag uit hoe je dat makkelijker en leuker kunt maken met de Dyzle apps.

Jij werkt met voedsel en je moet controles uitvoeren inzake HACCP. Dat betekent veel meten, lopen en schrijven. Weet je dan ook zeker dat alle controles naar waarheid zijn ingevuld? Ook de administratie van de papieren controlelijsten is veel werk en helaas kun je tijdens een voedselveiligheid controle net die ene lijst niet vinden. Lees hier hoe wij je kunnen helpen.

Het werken met analoge thermometers en papieren HACCP lijsten is echt ouderwets. Ook je personeel vindt dat helemaal geen leuke klus om uit te voeren en liggen fouten dus op de loer. Je kunt het je tegenwoordig niet meer permitteren dat er een klant ziek wordt door niet goed bewaard of gecontroleerd voedsel. Je kunt er ook voor kiezen om temperaturen te meten met je smartphone. Kies daarom voor een oplossing als de Dyzle ThermoCheck app.

Gebruik de ThermoCheck app van Dyzle

Door gebruik te maken van de ThermoCheck app voldoe je niet alleen eenvoudig aan de wet- en regelgeving. Het werkt ook leuk, makkelijk en volledig papierloos. Ruim 1000 supermarkten, restaurants en tankstations werken reeds met deze app. De ThermoCheck app werkt op zowel Android als IOS smartphones, elke moderne smartphone met bluetooth verbinding is hiervoor geschikt. Je installeert de app op je smartphone en we zorgen er samen voor dat al je controlepunten gedigitaliseerd worden. Je koppelt je Bluetooth meetpen van Dyzle aan de app en je bent onderweg. Zelfs het uitbesteden van de metingen aan iemand die niet bekend is met HACCP is geen probleem. De app begeleid de gebruiker door de meetprocessen en biedt vooraf gedefinieerde correctieve handelingen en maatregelen.

Ook THT controles met de ExpiryCheck app van Dyzle

Met de ExpiryCheck van Dyzle kun je ook eenvoudig THT controles uitvoeren. Zo heb je snel inzicht en zekerheid dat je geen producten levert met een verlopen THT datum. Uiteraard werken de ThermoCheck en ExpiryCheck app naadloos samen met de Dyzle temperatuurbewaking.

Wat kun je allemaal meten en registreren?

Onze apps zijn speciaal ontwikkeld om je bestaande HACCP lijsten volledig te digitaliseren. Onderstaande zaken kun je digitaal vastleggen:

  • Kerntemperaturen van gekoelde producten
  • De kerntemperatuur van vers bereide en warme producten
  • Ingangscontroles
  • Controlevragen beantwoorden
  • Checklists afwerken
  • Schoonmaaklijsten verwerken
  • Kwaliteitsmetingen uitvoeren zoals bijvoorbeeld van frituurvet

Wil je meer weten over temperaturen meten met je smartphone? Neem dan contact met ons op via 036 532 3900 of stel je vraag via onze contactpagina.

    Hoe kunnen we u helpen?