Sponsoringen

KV Wolderwijd / DYZLE

Als een van zijn snelst groeiende in zijn soort zijn wij trotse hoofdsponsor van Korfbalvereniging Wolderwijd. KV Wolderwijd/DYZLE is een bloeiende korfbalvereniging centraal gelegen in het pittoreske Zeewolde. Met een rijke geschiedenis en een sterke band met de leden staat deze club bekend om haar toewijding aan zowel sportieve inspanning als aan het bevorderen van een gezonde en inclusieve omgeving in de vorm van allerlei leuke activiteiten.

SGOrun: Flevoziekenhuis

Jaarlijks organiseert het SGO Fonds de SGOrun. De SGOrun is een estafette-sponsorloop met als doel geld op te halen voor het SGOfonds. De teams worden gevormd door spoedeisende hulp (SEH) afdelingen door het hele land. Gezien Dyzle erg betrokken is bij ziekenhuizen en het efficiënter en veiliger maken van de gezondheidszorg is Dyzle is sinds 2023 hoofdsponsor van de spoedeisende hulp van het Flevoziekenhuis.

Make-A-Wish Nederland

Elk jaar reserveerde wij een vast bedrag voor relatiegeschenken tijdens de feestdagen, in 2023 hebben we besloten dat bedrag anders in te zetten.
Voor elke volger op LinkedIn heeft Dyzle €1 gedoneerd aan Make-A-Wish Nederland, die de wensen vervult van ernstig zieke kinderen.
Dit resulteerde in een bedrag van €1158 om kinderen een onvergetelijke dag te laten beleven.

    Hoe kunnen we u helpen?