Software

30 juni 2022

Software

Geschreven door: Danny Holthaus

De software waar je de verzamelde temperatuurdata in kunt zien is een belangrijk onderdeel van moderne temperatuurbewaking. Veel andere leveranciers vinden de sensoren belangrijker dan de software. Bij Dyzle denken we daar heel anders over. Wij vinden de software juist cruciaal om de verzamelde data goed in te kunnen zetten. In dit artikel leggen wij je uit wat onze visie is op software voor temperatuurbewaking. De volgende onderwerpen komen aan bod:

“Samen met klanten, leveranciers, adviesorganen en controlerende instanties willen wij, door middel van innovatieve oplossingen, een positieve bijdrage leveren aan de volksgezondheid en gaan wij verspilling van medicijnen tegen”.

Hoe werkt de SaaS oplossing van Dyzle?

De software waar je de data van je temperatuurbewaking in kunt zien noemen we Dyzle. Dat is geen software die je hoeft te installeren. Dit is een Software as a Service ook wel SaaS genoemd. Wij zorgen als aanbieder van de SaaS voor het beheer en het onderhoud. Dus in tegenstelling van ‘normale’ software hoef je in dit geval helemaal niets te doen. Dyzle is een kant en klare oplossing en werkt voor alle gebruikers hetzelfde.

Waarom je beter kunt kiezen voor een SaaS oplossing?

 • Je hoeft geen software aan te schaffen.
 • Je hoeft geen software of updates te installeren.
 • Veel betere beschikbaarheid dan standaard software
 • Wij verzorgen de veilige opslag van data, maken back-ups en voeren de (security) updates uit.

Je kunt elk willekeurig apparaat met een browser gebruiken om in te loggen in het Dyzle. Dyzle is de enige temperatuurbewaking dat volledig digitaal en online werkt. Dat betekent dat waar je ook bent en welk apparaat je ook gebruikt, je hebt altijd toegang tot jouw temperatuurbewaking.

Welke functionaliteiten biedt Dyzle?

De Dyzle SaaS is gemaakt om je leven eenvoudiger te maken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen prettig met de software kan werken. Daarom luisteren wij naar onze klanten en gebruikers om te horen wat we kunnen verbeteren en welke functionaliteiten wij toe moeten voegen. Gelukkig zijn wij in de unieke positie dat wij alles zelf maken. Daarom is de software van Dyzle ook de maatstaf in de markt.

De functionaliteiten zijn verpakt in abonnementen, zo kies je alleen voor de functies die voor jou belangrijk zijn. De keuzes bestaan uit: Starter, Professional en Enterprise. Ook zijn er verschillende add-ons beschikbaar voor de veeleisende gebruikers. Zo kun je nog kiezen uit aanvullende data bewaartermijnen of GxP dienstverlening. Echter het standaard Starter pakket biedt al volop mogelijkheden. Een opsomming van de meest cruciale functionaliteiten:

 

Gebruikersbeheer: Beheer gebruikers op basis van rollen en autorisaties
Plattegrond: Een visuele weergave van je digitale sensornetwerk met statusindicatie.
Sensorlijst: Een lijstweergave alle sensoren inclusief de huidige status en alarminstellingen.
Grafieken: Hier kun je de verzamelde data in grafiekvorm bekijken en delen.
Alarminstellingen: Beheer alarminstellingen, alarmprofielen en corrigerende maatregelen.
Rapportages: Alle belangrijke informatie in één overzicht, automatisch in je mail.
Routes: Controleer de condities van je producten, inclusief stopadressen, temperaturen en deuropeningen, tijdens het transport.

Dyzle software groeit met je mee

Als je je temperatuurbewaking in de basis op orde hebt, kun je gaan kijken hoe je dit gaat gebruiken om processen te vereenvoudigen. Dan is het wel zo handig dat een partner zoals Dyzle jou de opties biedt om verder te digitaliseren. Daarom blijven we investeren in onze SaaS oplossing. Dat betekent dat klanten zonder aanvullende kosten steeds meer tools en functionaliteiten tot hun beschikking krijgen.

Zo bieden wij uitgebreide functionaliteiten aan binnen de GxP dienstverlening. Deze is cruciaal voor als je de gevalideerde status van je temperatuurbewaking wilt bereiken. Daarin worden alle belangrijke software onderdelen automatisch geactiveerd die volgens de richtlijnen verplicht zijn. Hierbij moet je denken aan: password policies, audit trail, audit log en CAPA alerting.

De belangrijkste voordelen als je kiest voor Dyzle

 • Geen lastige software installatie nodig
 • Geen investering in IT apparatuur
 • Altijd en overal inzicht in jouw data
 • Voldoet aan alle eisen omtrent GAMP, GDP en ISPE
 • Uniek hoge uptime van 99,9%
 • Continue verbetering op basis van gebruikers feedback
 • Eenvoudig koppelen met andere systemen met de Dyzle API
Bericht delen: