Java Developer

Wie is Dyzle?

Wij geloven dat onze innovatieve diensten en oplossingen een belangrijke bijdrage kan leveren aan de veiligheid van medicijnen en vaccins. Onze temperatuurbewaking geeft realtime inzicht in de bewaarcondities van farmaceutische producten bij ziekenhuizen, producenten, laboratoria, groothandelaren, apotheken en logistiek dienstverleners, waar ook ter wereld. Ook leveren wij diensten als temperatuurmapping, validatie en kalibratie aan onze klanten. Wij zijn hiermee marktleider in ons segment en helpen farmaceutische bedrijven om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Wat ga je doen als Java Developer bij Dyzle?

Als Java Developer ben jij een belangrijk onderdeel van het development team van Dyzle. Je gaat actief meehelpen onze SaaS oplossing door te ontwikkelen, te beheren en nieuwe technieken te introduceren zoals microservices en containers. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de functionaliteiten en de werking van onze oplossingen.

Je bent samen met de rest van het team continu op zoek naar verbeteringen in onze oplossingen. Je verbetert de bestaande oplossingen en helpt met het bedenken van nieuwe features. Jouw bijdrage maakt impact op de processen van onze klanten waardoor je meehelpt aan een betere kwaliteit van voedsel, medicijnen en vaccins.

Maar het allerbelangrijkste is dat je bij Dyzle kan gaan doen wat jij leuk vindt! Jouw functie biedt veel ruimte voor eigen inbreng. Wij staan altijd open voor ideeën en doorgroeien binnen de organisatie is mogelijk.

Wat ga je krijgen van Dyzle?

Naast een groep leuke collega’s, informele werksfeer, genoeg gratis parkeergelegenheid bij het werk, een ruime, modern ingerichte werkplek met uitzicht en veel zelfstandigheid in je werkzaamheden biedt Dyzle nog veel meer om jou over de streep te trekken:

  • Een fulltime startsalaris van € 4.000 tot € 5.000 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Collectieve pensioenverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering;
  • Laptop en telefoon die ook privé gebruikt mogen worden;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Kantoor in Almere, met mogelijkheden om in overleg thuis te werken.

Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat onze medewerkers ervoor zorgen dat wij succesvol kunnen zijn, heeft het onze voorkeur om na een (kort) tijdelijk dienstverband een langdurige relatie met elkaar aan te gaan!

Wat verwacht Dyzle van mij?

Dat is een goede vraag! Wij hebben geen specifieke opleidingseisen, maar we verwachten een HBO werk- en denkniveau met minimaal vijf jaar relevante werkervaring met Java. Je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels en bent, bij voorkeur, fulltime beschikbaar.

Onze SaaS-oplossing is gebaseerd op Java, dus kennis en ervaring hiermee en met aanverwante frameworks en tools als Angular en Spring worden zeer gewaardeerd. Het is een plus als je ook ervaring hebt met REST, PostgreSQL en Message queues als RabbitMQ en Kafka.

Denk jij dat Dyzle een goede match is met jou of wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sander Hulsbergen op 036 523 39 00 of mail hem op werken@dyzle.com voor het maken van een afspraak.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Hoe kunnen we u helpen?