Hoe weet jij als farmaceut nu écht zeker dat je aan de actuele wet- en regelgeving voldoet?

27 juni 2022

Niets is zo veranderlijk als het weer. Dat is een waarheid als een koe. Maar inmiddels kunnen we daar ook wet- en regelgeving aan toevoegen, want ook die verandert continu. Al klinkt dat natuurlijk niet zo kek als de korte openingszin van dit blog.

Tegelijkertijd is het een serieuze uitdaging voor de farmaceutische industrie om niet alleen nu, maar ook in de toekomst te blijven voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Ben je nét helemaal bij, verandert er weer iets waardoor je opnieuw aan de slag moet. En dat terwijl het juridische aspect van jouw vak nu niet direct je grootste hobby is…

Eigen ontwikkeling: made in Holland

Omdat Dyzle zelf haar hardware én software ontwikkelt, staan we continu vooraan bij veranderingen. Vaak nog voor dit in de algemene markt bekend is, zijn wij al op de hoogte en passen we onze producten aan daar waar nodig. Nieuwe functionaliteiten, veiligheidsaspecten, betere sensoren, een nieuwe hardware-versie: je kunt het zo gek niet bedenken of we zitten er bovenop. Althans, spreekwoordelijk dan. En bij elke change in onze oplossingen, zorgen we er direct voor dat dit wordt aangepast in onze GxP documentatie. We testen onze sensoren en SaaS oplossing opnieuw om er zeker van te zijn dat de gevalideerde status behouden blijft voor onze gebruikers.

“Samen met klanten, leveranciers, adviesorganen en controlerende instanties willen wij, door middel van innovatieve oplossingen, een positieve bijdrage leveren aan de volksgezondheid en gaan wij verspilling van medicijnen tegen”.

Mooie metafoor

Je zou de relatie tussen Dyzle en haar klanten kunnen vergelijken met de relatie tussen een ondernemer en een accountant. De ondernemer wil met zijn bedrijf bezig zijn en heeft geen zin en tijd om continu alle wijzigingen in het belastingstelsel te volgen. Daar is bovendien vrij diepgaande kennis voor nodig. Kennis waar die ondernemer niet over beschikt. Daarom laat hij zijn jaarcijfers en andere fiscale zaken opmaken door een accountant: die is de hele dag met niets anders bezig en weet exáct wat er speelt in de markt. Bovendien houdt deze accountant van cijfers en heeft hij passie voor zijn vak wat de kwaliteit altijd beter maakt dan dat de ondernemer het er maar zo’n beetje bij doet. Precies zo is Dyzle voor haar klanten: strategisch kennispartner, met één been in het werkveld en één been in de toekomst om vooraan te staan bij álle relevante ontwikkelingen. Ook al lijkt de uitdaging lastig en een doel te ver weg om te behalen, er is altijd een oplossing. Is het niet op te lossen met de huidige productrange of software van Dyzle? Dan passen wij deze aan of ontwikkelen wij een oplossing op maat.

Van beloven naar bewijs

Geloof ons niet op ons woord, maar lees de verhalen van onze klanten.

Nog altijd vragen, twijfels of een ingewikkelde casus op te lossen? Bel ons even. Hoe complexer je vraag, hoe gelukkiger wij ervan worden…

Bericht delen: