Geavanceerde temperatuurbewaking voor professionals

24 november 2021

Geavanceerde temperatuurbewaking voor professionals

‘Dyzle staat voor geavanceerde temperatuurbewaking voor professionals door inzet van een slim, digitaal sensornetwerk’, Danny Holthaus, commercieel directeur.
‘Wij geloven dat wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de volksgezondheid en aan het voorkomen van verspilling van medicijnen en vaccins. Onze gedrevenheid maakt ons de best denkbare partner voor onze klanten.’ Dat zegt Danny Holthaus, commercieel directeur bij Dyzle, een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op geavanceerde temperatuurbewaking voor professionals door inzet van een slim, digitaal sensornetwerk. ‘Door, al sinds 2008, een innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor temperatuurbewaking te leveren, helpen wij onze klanten eenvoudig te voldoen aan wet- en regelgeving en fouten en gedoe te voorkomen. Als de bewaarcondities van je product altijd in orde zijn en je erop kunt vertrouwen dat je voldoet aan de laatste wet- en regelgeving, heb je grip op de kwaliteit van je product. Maar een echt goede oplossing is meer dan technologie alleen. Wij geloven ook in de kracht van een fijne samenwerking, want een open en eerlijk partnerschap heeft grote impact op de klantbeleving. Door heel goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten, komen we altijd tot de juiste oplossing. Zo helpen wij onze klanten en dankzij hun feedback optimaliseren wij onze oplossingen voortdurend.’

Onze hoofdvraag: is het nuttig voor de klant?

Danny: ‘Dit doen wij met een hecht team van zo’n twintig heel pragmatische mannen en vrouwen. Wij maken slim gebruik van de kennis en ervaring die er al binnen ons team aanwezig is, maar dagen elkaar ook voortdurend uit onszelf te verbeteren. De vraag die wij ons steeds weer stellen, bij alles wat we doen: is het nuttig voor onze klant? Of het nu gaat om klantcontact, om preventief onderhoud of om het verhelpen van storingen, alles moet bijdragen aan de klantbeleving. Wij leveren niet slechts een product of dienst, wij zijn een echte partner voor onze klanten. Niet voor niets zijn termen als doelgericht, pragmatisch en betrouwbaar belangrijke waarden van ons merk.’

Actueel: over het belang van temperatuurbewaking, ook voor het coronavaccin

‘In elke situatie waar temperatuur van invloed kan zijn op de kwaliteit van producten, tijdens opslag op transport, geven onze oplossingen realtime inzicht. Zo bewaken wij de temperatuur van warehouses, voertuigen, koelingen of winkels, waar ook ter wereld. Deze technologie ontwikkelen wij volledig in eigen beheer, waardoor wij altijd grip hebben op de kwaliteit en de functionaliteiten van de temperatuurbewaking. Met ons slimme online portaal en een innovatief en draadloos netwerk van digitale sensoren zorgen wij dat dataverlies en papierwerk tot het verleden behoren’, aldus Danny.

Neem contact op

We luisteren graag naar jouw verhaal. Wil je verder praten of sparren over de temperatuurbewaking van jouw product? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.

Bericht delen: