Dyzle service

30 juni 2022

Dyzle service

Geschreven door: Danny Holthaus

In onze filosofie bestaat uit temperatuurbewaking uit drie belangrijke componenten, hardware (sensoren), software (Dyzle SaaS) en service. Met service bedoelen wij met name het klaarstaan voor de klanten wanneer het nodig is en het regelen van zaken zonder dat klanten daar om hoeven te vragen. De overtreffende stap is dat we dit zeer nauwkeurig vastleggen in een onderhoudscontract of een technical agreement (TA). Ons doel is niet om omzet te genereren uit service activiteiten maar om er samen voor te zorgen dat alles voldoet aan jouw wensen. In dit artikel zullen we onze visie delen over het onderwerp service.

“De service die je partner verleend is na de software en de sensoren, het belangrijkste onderdeel van de samenwerking”

Welke service heeft de temperatuurbewaking nodig?

Na de installatie van de Dyzle temperatuurbewaking, helpen we je met het instellen ervan. Onze supportengineers hebben jarenlange ervaring dit gebiedt en zullen je adviseren wat de beste instellingen zijn. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je dit volledig zelf kunt doen.

Voor wat betreft de hardware is de W-serie van Dyzle de onderhoudsvriendelijkste oplossing. Deze temperatuurbewaking is bedraad en werkt dus niet op batterijen. De gebruikte componenten hebben zelfs helemaal geen onderhoud nodig. Eventuele firmware updates kunnen we eenvoudig op afstand uitvoeren. Wel adviseren we om jaarlijks een check-up te doen. Het enige wat aan service overblijft de kalibratie van de sensoren. Lees onze oplossingen voor kalibratie voor meer informatie.

De D-serie temperatuurbewaking van Dyzle is draadloos. Dat biedt veel voordelen zoals flexibiliteit bij het positioneren ervan en is in veel gevallen eenvoudiger te installeren. Deze oplossing draait op lithium batterijen en deze moeten ondanks de lange levensduur toch weleens vervangen worden. Wij adviseren om dit jaarlijks tijdens de check-up te doen. Ondanks dat de batterijen nog niet leeg zijn is het de kosten niet waard om dat af te wachten. Ook hier kun je indien gewenst kiezen voor het uitvoeren van kalibratie van de sensoren.

Hoe ziet de ondersteuning van Dyzle eruit?

De ondersteuning van Dyzle bestaat uit twee teams die nauw samenwerken, het supportteam en het serviceteam. De supportengineers staan onze klanten en gebruikers bij als er vragen zijn. Veel vragen en tips & trucs zijn te vinden in onze knowledge base, maar als je er toch niet uitkomt staan zij klaar om je te helpen. Het supportteam is te bereiken via de telefoon, e-mail, chat (in Dyzle en op de website) of het contactformulier op de website. Onze supportengineers zijn getraind in het gebruik van onze oplossingen binnen de richtlijnen en eisen die gelden in jouw branche. De meeste vragen kunnen snel en op afstand worden beantwoord. Is het niet mogelijk om het op afstand op te lossen? Dan dragen wij het over aan ons serviceteam en komen zij je op locatie helpen.

Ons team van service engineers staan overal in de wereld tot je beschikking als je ze nodig hebt. Of het nu gaat om een complete installatie, uitbreiding of het verhelpen van een zeldzame storing, zij zorgen ervoor dat je snel weer over de voordelen kan beschikken die Dyzle jou biedt. De support-en service engineers worden goed getraind en hebben inzicht in technische en kwaliteitsprocessen. Zij snappen dat er op het gebied van temperatuurbewaking snel gehandeld moet worden. Onze teams worden getraind door Dyzle specialisten. Zij beschikken over zeer uitgebreide kennis op het gebied van onze hardware, software, kalibratie, regelgeving en validatie. Zij staan in nauw contact met het product development team van Dyzle om de kennisoverdracht te borgen. Zij zijn ook regelmatig bij klanten aan het werk voor het testen van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast helpen zij ook QA teams van klanten bij het uitvoeren van kalibratie of validatie en zijn zij beschikbaar voor audits.

Het belangrijkste is om tot een oplossing te komen, het verkopen van uren, kalibraties of hardware is voor Dyzle van ondergeschikt belang. Daarom zijn zoveel klanten zeer tevreden over de service van Dyzle. Voor jou zijn wij een partner waar je altijd op terug kunt vallen en die met jou meedenkt. Wij zullen ons uiterste best doen om jou en je organisatie zo goed mogelijk te adviseren over pragmatische oplossingen.

Hoe borgen we de service?

Wil je graag op maat gemaakte service of heb je aanvullende eisen voor support? Dan kunnen wij deze samenvatten in een onderhoudscontract, Service Level Agreement (SLA) of Technical Agreement (TA). Voor bedrijven met een groothandels-of productie vergunning is het verplicht of zo’n overeenkomst af te sluiten voor het temperatuurbewaking systeem. Dit geld voor vrijwel al onze klanten, daardoor hebben we veel ervaring met het gewenste serviceniveau.

Deze overeenkomsten worden opgenomen in onze Field Service Software. Dit systeem geeft het tijdig als het onderhoud uitgevoerd moet worden. De werkvoorbereider van het serviceteam stemt de afspraak met je af en de service engineers komen op de afgesproken datum de benodigde werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden bestaan in de regel uit: batterijen vervangen, firmware hardware updaten, alarmen controleren/reduceren, kalibreren van sensoren en eventueel configuratiedocumentatie updaten.

Al onze service engineers beschikken over een VOL-VCA, BHV en hoogwerker certificaat. Ook zijn alle service en support processen opgenomen in onze ISO 9001:2015 certificering. Onze certificering wordt twee keer per jaar intern geauditeerd en jaarlijks door de DEKRA gecontroleerd.

Welke voordelen biedt de service van Dyzle jou?

  • Een goed getraind en competent supportteam.
  • Kiezen altijd voor een pragmatische en kostenbewuste oplossing
  • On-site service is altijd en overal op korte termijn voor je beschikbaar
  • Een online knowledge base boordevol handleidingen en tips & trucs
  • Personeel wordt doorlopend bijgeschoold en getraind.
  • Omzet genereren uit service is geen verdienmodel van Dyzle

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over onze service of hoe wij dit borgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag.

Bericht delen: