De invloed van serieuze temperatuurregistratie is enorm: ken jij de gevolgen als dit mis gaat?

10 januari 2022

We hebben er al vaker over geschreven, en blijven er, gezien de zwaarte van het onderwerp over communiceren: het belang van temperatuurbewaking. Want de tijd waarin je kon volstaan met een eenvoudige sensor die de temperatuur van medicatie registreerde ligt nu echt wel achter ons. Niet eerder was er, mede als gevolg van de coronapandemie, zoveel aandacht voor het bewaren en vervoeren van geneesmiddelen en vaccins in de maatschappij. Daarom is het zorgvuldig omgaan met geneesmiddelen en vaccins uiterst belangrijk.

Kies bewust zorgvuldig en niet alleen voor gemak

Natuurlijk zijn loggers voor onderweg, bijvoorbeeld wanneer een medicatie van de ene naar de andere locatie wordt getransporteerd, gemakkelijk. Ze zijn immers flexibel, handzaam en snel in te zetten. Maar alleen registreren is niet genoeg: je wilt dat er nauwkeurig bewaakt wordt hoe een medicijn gekoeld wordt, of er schommelingen in de temperatuur waren en meer. En grip op de zaak en daarmee rust krijg je alleen als je realtime meet met sensoren. Want je zúlt, bijvoorbeeld als apotheker, maar twijfelen over de werking van insuline die op een warme zomerdag vervoerd is en vervolgens uitgegeven aan een hoogbejaarde dame…

Kies voor rust en betrouwbaarheid

Kies daarom voor betrouwbare realtime temperatuurbewaking waardoor je altijd inzicht hebt in de actuele temperatuurdata. Dat kan bijvoorbeeld via een innovatieve SaaS-oplossing. Een slim sensornetwerk van digitale sensoren zorgt voor een optimale werking. Nooit meer dataverlies en géén tijdrovend en foutgevoelig papierwerk meer nodig. Om temperatuurbewaking goed te laten verlopen, worden er nauwkeurige en digitale sensoren in de koudeketen gemonteerd. De sensoren communiceren draadloos via een zeer betrouwbaar wifi protocol met het access point. Het access point verstuurt alle data via een beveiligde mobiele verbinding naar onze servers. Je logt eenvoudig in bij Dyzle. Hier kun je op een heel laagdrempelige manier je data, rapportages, gebruikers en alarmen omtrent temperatuurbewaking beheren en controleren. Zeker als je dit combineert met onze slimme apps waarmee je, bijvoorbeeld, vanaf elke locatie alarmen van je temperatuurbewaking kunt controleren.

“Dyzle is de Ferrari van de temperatuurbewaking systemen.” Harry Snoek, Business Unit Manager, Polar Special

Nog geen geschikte oplossing voor jouw uitdaging gevonden? Wij helpen je!

Wil je meer weten over temperatuurbewaking en -registratie? Of praten over de manier waarop je de rapportages kunt inzetten om je bedrijfsprocessen nog verder te optimaliseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In tegenstelling tot veel andere partijen, ontwikkelen en produceren wij alle onderdelen van de oplossing in eigen huis. Hierdoor hebben wij veel grip op de kwaliteit, werking en functionaliteit van onze oplossingen. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Zéker als we praten over dit belangrijke onderwerp. We kijken uit naar je bericht! Want samen met klanten, leveranciers, adviesorganen en controlerende instanties willen wij, door middel van innovatieve oplossingen, een positieve bijdrage leveren aan de volksgezondheid en gaan wij verspilling van medicijnen tegen.

Meer weten?

Vragen over dit blog? Bel ons op 036 532 3900 of mail

Bericht delen: