Data en Opslag

Data opslag

Voor onze klanten bieden wij onbetwistbaar het bewijs voor de kwaliteit van temperatuurgevoelige producten. Van boerderij tot vork of van productie tot patiënt, we monitoren de koudeketen realtime met behulp van data opslag. De geautomatiseerde rapportage en analyse neemt de stress weg van het voldoen aan wettelijke vereisten in de voedings-, farmaceutische en andere sectoren. Het Dyzle portaal biedt het dashboard voor algemeen beheer, kwaliteitsborging (QA) en logistiek beheer, zodat je volledig inzicht hebt in jouw koelketen.

De Dyzle-oplossing is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de behoeften van de voedings- en farmaceutische industrie. In beide industrieën is gegevensbeveiliging van cruciaal belang.

Gegevensbeveiliging en data opslag is gewaarborgd in de kern van het ontwerp en de productie van onze hardware en software alsmede de gebruikte verbindingen en datacenter.

Van de sensor tot het datacenter is de data opslag in binair formaat. De gegevens in de data opslag zijn niet leesbaar en anoniem. Contextuele informatie zoals locatie, bedrijf, gebruiker, etc. wordt alleen toegevoegd binnen de beveiligde omgeving van de data opslag.

De data opslag is het safe-house waar het Dyzle portaal wordt uitgevoerd en de sensorgegevens worden opgeslagen. De data opslag is onder andere ISO 27001-gecertificeerd, de standaard voor informatiebeveiliging. Dit garandeert een goed beveiligingsbeheer van personeel, fysieke toegang en toegang tot de systemen.

Ook zijn er gecontroleerde maatregelen tegen risico’s zoals hackers, stroomuitval en brand. Een back-up van de gegevens wordt dagelijks gemaakt. De back-ups worden bewaard in twee verschillende datacenters met een tussenliggende afstand van meer dan 5 kilometer.

Met behulp van een internetbrowser kan de Dyzle-portal worden geopend om de gegevens te bekijken. De verbinding van het datacenter met de browser maakt gebruik van een beveiligde verbinding, https, zoals gebruikt door banken.

Voor gebruik in de farmaceutische industrie is de oplossing gekwalificeerd volgens GMP/GDP/GAMP-vereisten. Er is een risicobeoordeling van deze normen, inclusief gegevensbeveiliging, uitgevoerd op de oplossing als geheel; van de hardware tot de data opslag tot de eindgebruiker. Alle functionele vereisten om te voldoen aan 21 CFR part 11 zijn geïmplementeerd.

Met alle genomen maatregelen en een constant bewustzijn van bedreigingen kan Dyzle gegevensbeveiliging garanderen binnen de data opslag.

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Nooit meer data verliezen
  • Altijd toegang tot jouw data waar je ook bent
  • Voldoe eenvoudig aan alle eisen en bewaartermijnen
  • Koppel data middels onze API aan jouw favoriete tools
  • Ruim 15 jaar ervaring, dus een betrouwbare oplossing
  • Voldoet aan regelgeving zoals: HACCP, BRC, FSC, ISO, GMP en GDP

    Hoe kunnen we u helpen?