FIEGE

FIEGE Healthcare logistics

Als familiebedrijf, met inmiddels de vijfde generatie van de familie Fiege aan het roer, weten wij hoe belangrijk een hechte samenwerking met onze klanten is. Dit, in combinatie met de kracht van een internationaal opererend innovatief bedrijf, maakt ons de ideale logistieke dienstverlener. Wij zien onze klanten als onze partners. Wij optimaliseren elk onderdeel van hun proces en leveren hiervoor klant specifieke oplossingen.

Innovatie en een lange termijn visie hebben ertoe bijgedragen dat we nu tot de top van logistieke dienstverleners in Europa behoren. Die positie behouden we door constant te innoveren, zowel op gebied van technologische ontwikkelingen als in vooruitstrevende concepten.

Waarom hebben jullie voor Dyzle gekozen?

Dyzle is erg vooruitstrevend en dat past goed in onze visie en in wat wij voor ogen hebben. Daarnaast boden ze ook een API koppeling aan met onze eigen systemen, waardoor we adequaat kunnen reageren en alles op afstand kunnen inzien in één systeem. Door de samenwerking en oplossingen van Dyzle voegen we nog meer waarde toe voor onze opdrachtgevers. Nieuwe voertuigen worden turn-key opgeleverd met Dyzle. De sensoren worden op de juiste posities gehangen, bepaald door een temperatuurstudie, zo borgen wij de temperatuur tijdens transport en opslag.

Wat heeft de samenwerking Fiege gebracht?

Als gespecialiseerde dienstverlener binnen de farma moeten wij voldoen aan de  GDP-richtsnoeren. Dyzle is verweven in al onze operationele processen met betrekking tot temperatuurbewaking. Op deze manier garanderen wij de dat de medicatie onder de juiste condities worden vervoerd en opgeslagen. Met Dyzle kunnen we real-time monitoren en worden de verzamelde gegevens proactief gerapporteerd. Op deze manier hebben we processen kunnen automatiseren en effectiever kunnen inrichten.

Welke diensten of functionaliteiten spreken jullie het meeste aan?

Doordat Dyzle is gekoppeld aan onze eigen TMS systeem, hebben we alles inzichtelijk binnen één omgeving. De dienstverlening en de samenwerking hierin is cruciaal. Dyzle denkt mee om onze uitdagingen zo goed mogelijk in kaart te brengen en draagt altijd een pragmatische oplossing aan. Daarom zijn wij een partnership aangegaan.

Wat zijn de grootste voordelen?

De Dyzle Saas oplossing is erg innovatief en gebruikersvriendelijk. Iedereen die er mee te maken heeft binnen Fiege kan er goed mee overweg. Alles is inzichtelijk en makkelijk te configureren. De continuïteit van de communicatie is erg prettig en er zijn korte lijnen. We kunnen snel schakelen met Dyzle wanneer er ad-hoc iets nodig is. Het leveren van de juiste hardware en een snelle en juiste installatie is key, als je 24/7 operationeel wilt zijn.

Zou je de temperatuurbewaking van Dyzle aanbevelen?

Jazeker. Binnen de farma moet je de temperatuurbewaking in orde hebben. Dyzle biedt met haar dienstverlening een totaal oplossing die waarde toevoegt aan alle kritische processen. De kwaliteit is hoog en samenwerking is top.

Kun je samenvatten wat de samenwerking voor jou betekent?

Samenwerking op basis van partnership, samen groeien en willen verbeteren, samen sterk.

-Joop Kuperus, Manager bij Fiege Healthcare Logistics

Meer weten over FIEGE? Kijk op de website.