Your Personal Dashboard
English Nederlands

HomeBusiness casesSpruyt Hillen

Spruyt Hillen & Dyzle

 Spruyt hillen bestaat al sinds 1897 en stelt zich tot doel apothekers maximaal te ondersteunen in hun beroepsuitoefening. Hiervoor biedt zij een totaalconcept aan. Het productenportfolio varieert van het leveren van grondstoffen tot het professioneel produceren van magistrale receptuur. Daarnaast biedt Spruyt hillen een breed assortiment gericht op de inhoudelijke en commerciële bedrijfsvoering van de apotheek. Door betrokkenheid en innovatie investeert zij in het versterken van de positie van de apotheek.

Spruyt hillen waarborgt een constante kwaliteit van al haar producten. DyzleLiveWare® is een product/dienst dat uitstekend in het assortiment van Spruyt hillen past.

Tijdens het KNMP Congres in oktober 2009 is DyzleLiveWare® geïntroduceerd onder de 1500 aanwezige apothekers. De enthousiaste reacties zijn voor Spruyt hillen een bevestiging dat er een innovatief product aan haar assortiment is toegevoegd. Spruyt hillen heeft gemerkt dat apothekers vanwege gemak, besparing en patiëntveiligheid met veel interesse gekeken wordt naar de DyzleLiveWare® oplossingen.